"Eu, antrenor in Romania? Ce sa fie asta?" FABULOS! Daum a povestit cum a ajuns sa-l contacteze Burleanu pentru postul de selectioner

"Eu, antrenor in Romania? Ce sa fie asta?" FABULOS! Daum a povestit cum a ajuns sa-l contacteze Burleanu pentru postul de selectioner

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata in direct la ProTV, ora 21:45.

Christoph Daum a povestit cum a devenit selectionerul Romaniei si cum au decurs discutiile cu presedintele FRF.

"Cand am fost sunat eram in Austria la tv, comentam turneul final al Euro, si cineva mi-a spus ca romaniii vor sa vorbeasca cu mine, cred ca isi cauta un nou antrenor. "Eu, antrenor in Romania, ce sa fie asta?" "Te rog, fa-mi favorul asta si discuta cu el". I-am spus "in regula, comentez meciuri, cand o sa fiu acasa sa vina la Koln, bem impreuna o cafea"... imi face placere sa cunosc oameni noi."

"Am vorbit la telefon, "Haideti la Koln sa ne intalnim, pentru ca acum sunt la Viena". Mi-a spus presedintele vostru, "nu putem sa ne intalnim la Viena?" Am spus ok, voiam sa fiu politicos, sa purtam acea discutie, nici nu ma gandeam sa devin antrenorul nationalei Romaniei."

"Am intalnit o persoana fascinanta, cate stia despre mine, ce viziune clara avea despre restructurarea Romaniei, cum vrea el sa ne ofera o structura a Federatiei deschisa, transparenta. Am spus ok, sunt impresionat de persoana pe care am intalnit-o. Astfel de oameni vor aduce un viitor fantastic Romaniei. Si am spus ca pot sa contribui si eu, asta m-a facut sa fiu interesat. Am vazut Romania ca pe o mare tara a fotbalului, dar acum important e sa ne calificam. La ce servesc modificarile structurale daca nu aduci puncte si obtii calificari!?", a declarat Daum la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies