Detalii de ultima ora despre situatia lui Alibec! Collina vine in cantonamentul Romaniei sa ne invete cum sa-l pastram in lotul de Euro :)

Detalii de ultima ora despre situatia lui Alibec! Collina vine in cantonamentul Romaniei sa ne invete cum sa-l pastram in lotul de Euro :)

FRF explica pe larg situatia medicala a lui Alibec si spune in ce conditii va putea juca fotbalistul Astrei la UEFA EURO 2016™.

Noul medic al nationalei, Laurentiu Oproiu, a oferit lamuriri pe marginea situatiei lui Alibec: "A suferit o fractura de metacarpian 4 la mana stanga. Staff-ul medical de la club a optat pentru tratament conservator al leziunii. Pe 17 mai s-a facut un examen computer tomograf. Raportul examenului arata fractura de metacarpian 4 neconsolidata la patru saptamani, cu deplasare evidenta.

Alibec a fost consultat de seful comisiei medicale, iar indicatia medicala a fost chirurgicala. Jucatorului i-au fost explicate avantajele si dezavantajele unei interventii chirurgicale imediate si ale unei interventii amanate dupa Campionatul European. Decizia finala a ramas la latitudinea jucatorului, care a optat entru amanarea interventiei chirurgicale, asumandu-si riscurile prezentate!"

FRF a sunat imediat la UEFA pentru a vedea in ce conditii il poate folosi pe Alibec la UEFA EURO 2016™. Presedintele arbitrilor de la UEFA, Pierluigi Collina, vine in cantonamentul nationalei sa ne explice cum sa mascam accidentarea lui Alibec.

"Collina va fi prezent in cantonamentul nationalei in calitate de delegat UEFA pe 27 mai pentru informari legate de arbitraj. Cu aceasta ocazie, in urma consultarii cu dumnealui se va lua o decizie privind cea mai buna modalitate acceptata pentru imobilizare", anunta Federatia intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

"Am discutat marti cu Denis si i-am spus clar faptul ca decizia privind interventia chirurgicala ii apartine in totalitate", a spus selectionerul Iordanescu.

Citeste si:Denis Alibec
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă pentru omor după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies