EROUL cu Ungaria vrea victoria la Amsterdam: "Am demonstrat la Steaua ca totul e posibil!" Inca un stelist va intra titular cu Olanda:

Olanda - Romania, meci din preliminariile CM din 2014, este marti de la ora 21.30 LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2013, 22:08
Data actualizarii: Duminica 24 Martie 2013, 22:10

Stelistii se intorc la Amsterdam mai repede decat si-ar fi dorit. Visau sa joace finala Europa League din mai, de la Amsterdam. Stelistii de nationala ajung mult mai devreme la Amsterdam, pentru meciul cu Olanda. Criticat la Budapesta, Piturca e obligat sa bage mai multi stelisti pe teren in Olanda.

Steaua a trecut de Ajax, iar fotbalistii de nationala de la Ajax vor revansa la meciul dintre Olanda si Romania.

Siem de Jong: "Incerc sa ma concentrez pe aceasta competitie"

Chipciu si Gardos - titulari cu Olanda, ii cer fanii lui Piturca, avand in vedere ca Dorin Goian nu poate juca fiind suspendat. Cu Ungaria, Piturca a inceput meciul cu 4 stelisti. La 1-2 i-a aruncat in teren pe Chipciu si Rusescu.

ILIE DUMITRESCU "Victor Piturca este expus! E un antrenor care isi da seama ca raspunde de destinele fotbalului romanesc"

"Nu vrem sa jucam la egal in Olanda" - ii cer stelistii lui Piturca.

Alex Chipciu: "Mergem sa jucam fotbal si-n Olanda si sa ne batem si pentru primul loc. Cred ca am demonstrat cu Steaua ca totul e posibil!"

Modifică setările cookies