VIDEO EXCLUSIV Edi Iordănescu și Mihai Stoichiță, „mitraliați” de Ionel Ganea: „La echipa națională acum ajung toți 'papagalii'!” Soluția propusă

Ionel Ganea a vorbit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, despre echipa națională și conducerea Federației Române de Fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 11:35
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 12:00

România va disputa ultimul meci din Nations League luni, contra Bosniei, luni, 26 septembrie, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Presiunea este mare pe umerii elevilor lui Edward Iordănescu (44 ani). Aceștia sunt obligați să câștige partida de pe Giulești pentru a nu retrograda în al treilea eșalon valoric.  

Ionel Ganea îi învinuiește pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță 

Ionel Ganea (49 ani) este de părere că echipa națională este o misiune prea dificilă pentru actualul selecționer. Fostul atacant îi învinuiește pe Răzvan Burleanu (38 ani) și Mihai Stoichiță (68 ani) pentru alegerile făcute pe băncile tehncile ale României și susține că rezultatele dezastruoase sunt din cauza conducerii precare a FRF-ului. 

Ionel Ganea nu a fost de acord cu numirea lui Edi Iordănescu la echipa națională: „Ce-l recomanda?”

„Când ai folosof la echipă nu-ți mai trebuie lider. Conform rezultatelor e o impresie foarte proastă, nu? Domnul Stoichiță trebuie să se apere cumva, a fost acolo responsabil când l-a numit antrenor. Și minciuna e vorbă, nu? 

Doamne ajută să câștigăm! Eu m-aș bucura să câștige echipa, e vorba de echipa națională, nu e vorba de Edi Iordănescu sau de Ganea. După cum vedeți, la echipa națională acum ajung toți 'papagalii'. Dacă ai puțin de spate, hop, ești la echipa națională. Hai să fim serioși, ce-l recomandă pe Edi Iordănescu la echipa națională? Dacă nu aveam rezultate, eu în locul lui plecam sigur. 

Problema mare e că peștele se împute de la cap. Asta e cea mai mare problemă. Acolo trebuie rezolvat, să vină cineva care a avut performanțe. Cine îi aduce acolo, cine îi numește? Și la loturile de tineret suntem la fel, ciuca bătăilor. Ăsta e un semn mare de întrebare. 

Singurului om căruia îi pasă de fotbal e Gică Hagi. Mai e Adrian Mititelu, care tot așa încearcă ceva pozitiv pentru România, investind în baza sportivă pe care o are, făcând un centru de copii și juniori. Sunt foarte mulți bani. Să mai ai și o echipă în Liga 1... Părerea mea e că trebuie puțin ajutor de la politicienii ăștia care mănâncă la lojă și de la Federație. Dacă e liber la loja, nu-i problemă”, a declarat Ionel Ganea la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies