Edi Iordănescu a supărat un patron din Liga 1: „Nu are voie să facă așa ceva! E o greșeală majoră!” 

edi iordanescu Echipa Nationala edward iordanescu Romania Nationala Edi Iordanescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 08:58
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 08:58

Selecționerul României a nemulțumit un finanțator din Liga 1 cu decizia sa. 

Edward Iordănescu (43 ani) a reușit prima victorie pe banca echipei naționale. Pe stadionul din Giulești, România s-a impus cu 1-0 împotriva Finlandei, grație golului înscris de Nicușor Bancu (29 ani).

Însă, chiar dacă prima reprezentativă a obținut primele 3 puncte în grupa din Nations League, selecționerul tot a primit reproșuri. Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu a înțeles decizia lui Edi Iordănescu de a-l lăsa pe Andrei Ivan (25 ani) în afara lotului cu Finalanda, și de a opta pentru un singur atacant, George Pușcaș (25 ani). 

Mihai Rotaru: „Tănase, vârf împins? Vreau să am dubii”

„Nu, antrenorul nu are voie să facă aşa ceva. E o greşeală majoră. Am crezut că e accidentat. Dacă i se întâmpla ceva lui Puşcaş, cu cine jucai?

Tănase, vârf împins? Vreau să am dubii. E bun în România, dar în Muntenegru s-a văzut cu totul altceva”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Orange Sport.

România mai are de disputat un meci din Nations League, pe teren propriu, cu Muntenegru, marți, 14 iunie, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Pentru a nu mai fi ultimii din Liga B, Grupa 3, tricolorii trebuie să câștige în fața lui Radunovic&co. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!