Dumitru Dragomir Echipa Nationala Romania Nationala

EXCLUSIV Echipele naționale l-au supărat pe Dumitru Dragomir: „Nu e niciunul care să facă o preluare!” Pe cine cere la prima reprezentativă

Dumitru Dragomir a vorbit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, despre prestația echipelor naționale din jocurile de verificare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 11:05
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 11:05

Prima reprezentativă a fost învinsă de Slovenia, 1-2, într-un meci trasmis în direct de PRO Arena și VOYO, într-un joc amical. Nici selecționata U20, condusă de Daniel Pancu (45 ani) nu a izbutit să obținu un succes. A fost învinsă de Italia U20, cu același scor, 1-2. 

Doar U21 a bifat un rezultat poztiv, 4-2 cu CSA Steaua, într-o partidă disputată pe Stadionul Ghencea. 

Octavian Popescu, cerut la echipa națională de Dumitru Dragomir 

În urma celor trei jocuri, Dumitru Dragomir (76 ani) a ajuns la o concluzie tristă. Că niciun jucător din cele trei selecționate nu este apt să facă o preluare pe poziție viitoare.

„M-am uitat și la tineret. Din două meciuri, din toți componenții echipei naționale nu e niciunul care să facă o preluare cum trebuie. Sărea mingea din ei ca din stâlpul de telegraf. Asta e prima condiție ca fotbalist, să facă o preluare pozitiv, să intre în posesie mingii bine și să paseze și să dea la poartă bine. Nu am văzut. Doar preluare statică. Asta fac și eu la 77 de ani. 

Degeaba dăm în Edi Iordănescu, că le amestecă. E haos la echipă, într-adevăr. Bă, frate, dar vin cu o lipsă de educație fotbalistică cum nu am văzut în viața mea! Înseamnă că în ultimii 10 ani nu s-a lucrat deloc, nici la cluburi, nici la loturi. În afară de portari. Rețineți, toți 3 sunt valoroși. Hai să zic că mai sunt 2-3 care merită să joace titulari, plus unul care eu cred că ar trebui să fie la echipa națională, indiferent ce se întâmpălă, Octavian Popescu. Dacă nu îi dai acum, când vezi că va fi jucător valoros, nu va fi niciodată jucător valoros”, a declarat Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies