Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Edi Iordănescu: "N-are nicio vină că cel mai bun fotbalist al nostru joacă în China"

Dumitru Dragomir Echipa Nationala edi iordanescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 18:59
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:08

Edi Iordănescu a preluat naționala României la începutul anului 2022, însă rezultatele au fost sub așteptări până la acest punct. 

Dumitru Dragomir este de părere că naționala României va avea o misiune complicată în a se califica la Campionatul European de Fotbal, din 2024.

Fostul președinte de la LPF consideră că Edi Iordănescu a ajuns la prima reprezentativă într-o perioadă nepotrivită, baza de selecție fiind una slabă. 

"Când o să jucăm cu albanezii ăştia, că sunt popor albanez Kosovo, o să vedeţi ce fotbal practică. Aşa i-am spus şi lui Edi Iordănescu, a venit într-un moment nepotrivit la echipa naţională, pentru că n-are cu cine să joace. Că nu joacă el.

El n-are nicio vină că cel mai bun fotbalist al nostru joacă în China. Şi noi vrem să ne batem cu Franţa, Anglia, Croaţia şi altele", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Antena Sport. 

România încheie anul pe locul 40 în clasamentul FIFA

Selecţionata României a coborât un loc faţă de octombrie şi va încheia anul pe locul 40 în clasamentul mondial al echipelor feminine de fotbal, publicat vineri de FIFA.

În martie, România se afla pe poziţia a 42-a în ierarhia mondială, dar a urcat câte o treaptă în iunie (41), august (40) şi octombrie (39), acum revenind la nivelul pe care îl avea în august după înfrângerile înregistrate în noiembrie, 0-6 cu Polonia în deplasare şi 1-2 cu Cehia acasă.

Echipa Statelor Unite se menţine în fruntea clasamentului, urmată de Germania, care a făcut rocada cu Suedia. Următorul clasament va fi publicat pe 24 martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!