Doua meciuri DECISIVE pentru Romania! Cea mai tare declaratie inainte de baraj: "Prinzi doua zile bune, scoti pe ORICINE!"

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Octombrie 2013, 19:38

	Doua meciuri DECISIVE pentru Romania! Cea mai tare declaratie inainte de baraj: "Prinzi doua zile bune, scoti pe ORICINE!"

► HIGH la derby in OLANDA! Twente – Ajax, sambata 21:45 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Pentru meciurile de baraj fanii, fostele glorii din fotbalul romanesc, cat si oamenii care joaca si antreneaza in Liga 1 si-au dat cu parerea.

Croatia, Portugalia, Ucraina sau Grecia, cu una dintre ele poate cadea Romania la baraj. O reactie interesanta inainte de baraj ii apartine lui Vasile Miriuta, antrenorul celor de la Ceahlaul:

"Sunt doua meciuri, poti sa joci cu orice echipa nationala din lume, ai prins in zilele alea o zi buna, poti sa elimini orice echipa din lume in afara de Germania. Pai Portugalia, chiar daca are invidualitati, nu e o echipa care sa te sperie, parerea mea/ Ucraina, hai sa zicem: e o echipa buna, dar nu sunt peste noi. Grecia, la fel. Daca la greci am vazut ca mai joaca ala, Karagounis, care are 40 de ani, deci nici ei nu pot sa fie o forta, nu sunt peste noi", a spus Miriuta.

Ce s-ar fi întâmplat cu mai multe voturi prin corespondență ale românilor. Explicația președintelui AEP: „Nu știm”
BRAT

Modifică setările cookies