Cosmin Moti Euro 2016 nationala romaniei Nationala

Doua campionate europene, ZERO MINUTE! Jucatorii Romaniei pentru care Euro 2016 a fost doar o vacanta de lux! Unul dintre ei a ajuns CAZ UNIC pentru nationala

Meciul de 10 la ProTV: Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iunie 2016, 13:38
Data actualizarii: Marti 21 Iunie 2016, 13:41

Pentru patru dintre jucatorii convocati de Iordanescu la Euro 2016 turneul final din Franta a fost o vacanta de lux prelungita.

23 de jucatori a chemat Iordanescu pentru turneul final din Franta, iar 19 dintre ei au prins minute la Euro. Patru dintre ei au ratat sansa de a juca.

In ciuda problemelor pe care le-a avut cu Franta si Albania, Tatarusanu a ramas in fiecare momente prima optiunea a lui Iordanescu pentru postul de portar.

Astfel, Pantilimon si Silviu Lung Jr au fost rezerve la acest Euro, privind desfasurarea celor trei partide din grupa de pe banca.

Un alt nume care a stat pe banca a fost Gaman, fundasul Astrei Giurgiu. Chiriches si Dragos Grigore au fost folositi in toate cele trei meciuri. Daca Grigore a evoluat constant, Chiriches a avut fluctuatii, insa Iordanescu nu a avut curajul sa-l schimbe dupa ce i-a acordat banderola de capitan.

Cosmin Moti reprezinta insa un caz unic in actuala generatie a nationalei. Convocat si de Piturca la Europeanul din 2008, Moti nu a prins nici atunci si nici acum niciun minut de joc. Moti este singurul fotbalist din generatia actuala cu doua turnee finale in palmares si zero minute jucate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!