Daum, demis de la nationala: FRF cauta deja un nou selectioner! Prima reactie a lui Burleanu

Neamtul Christoph Daum se desparte de nationala Romaniei!

UPDATE - Razvan Burleanu anunta: "In urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum si, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selectioner, in baza propunerilor primite de la presedintele Comisiei Tehnice".


UPDATE - Christoph Daum va fi platit pana la finalul contractului, dar nu va mai sta pe banca in meciurile cu Kazahstan si Danemarca! Walter Zenga, Cosmin Contra si Dan Petrescu sunt numele cele mai propuse la nationala.

Mihai Stoichita: "Numele propuse de Comisie sunt cele speculate in presa in ultimele zile. Speram sa nu avem interimar, pana la primul meci sa avem antrenor nou. Eu nu vreau sa fiu interimar, doar daca e ultima solutie. Fiecare membru a propus intre 3 si 5 nume in plic", a spus seful Comisiei Tehnice FRF.


Mircea Rednic, Dan Petrescu, Cosmin Contra, Walter Zenga si Ladislau Boloni sunt numele de antrenori vehiculate in ultima perioda.Comisia alege acum selectioner nou, in prezenta lui Razvan Burleanu! Votul a fost secret, in plic, iar Mihai Stoichita va anunta in fata presei numele noului selectioner la finalul sedintei.

Pe net se fac glume despre viitorul selectioner. "Florin Salam il va inlocui pe Christoph Daum la nationala. Doar pe el il mai asculta jucatorii!" e cel mai share-uit articol din ultimele ore.  :)

 


 Adus pentru a califica Romania la Cupa Mondiala, Daum a esuat si va desparti de nationala. Comisia Tehnica s-a reunit azi si va propune rezilierea contractului selectionerului. Sunt sanse mari ca acesta sa nu mai ramana pe banca pentru partidele cu Kazahstan si Danemarca, situatie cand Mihai Stoichita va sta pe banca Romaniei ca interimar.

Mircea Rednic, Dan Petrescu, Cosmin Contra, Walter Zenga si Ladislau Boloni sunt variantele de inlocuitor pe care Comisia Tehnica o va inainta catre Razvan Burleanu.

Marcel Raducanu, membru al Comisiei Tehnice, spune ca nu mai are niciun rost ca Daum sa ramana pentru ultimele doua partide.


"Imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta, dar nu poti sa dai 20 de jucatori afara. Trebuie sa plece antrenorul atunci cand nu merge ceva. Cred ca nu mai are nicio sansa sa ramana.

Oricum nu mai avem sanse sa ne calificam, deci ar trebui sa plece de acum. El nu s-a informat de la inceput unde vine, la ce nivel sunt jucatorii, la ce nivel este campionatul nostru. Poate a vrut sa-si demonstreze ca poate fi si selectioner, el a antrenat pana acum doar echipe de club.

Sunt doar doua nume care au experienta, inteligenta si o anumita aura. Unul este Mircea Lucescu, celalalt este Boloni. Stati sa vedem ce se intampla cu turcii. Daca nu se califica, poate il dau afara. Hagi nu vrea sau nu poate, altfel nu stiu cine ar putea prelua echipa.

Nu cred ca un alt selectioner putea avea rezultate mai bune. Nu ai cu cine, uitati-va unde joaca fotbalistii nostri. Multi au fost surprinsi de ce nu a fost chemat Alibec, dar trebuia selectionat doar pentru un meci? Cu exceptia meciului de la Lisabona, ce a jucat? Nu-mi vine sa cred ca un antrenor are ceva cu un antrenor valoros mai ales ca nu ai prea multi", a declarat Marcel Raducanu la ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies