"Daca Sanmartean venea la Steaua in 2005, juca mai mult la nationala!" Ce spune omul care a jucat cu Romania la Euro 2008

"Daca Sanmartean venea la Steaua in 2005, juca mai mult la nationala!" Ce spune omul care a jucat cu Romania la Euro 2008

Sanmartean si Bogdan Stancu sunt laudati de Banel Nicolita, omul care a jucat cu Romania la ultimul turneu final, Euro 2008.

"Am avut doua meciuri grele, cu echipe care ne batem pentru primul loc, Ungaria si Grecia. Am jucat bine la Pireu, iar cu Ungaria am facut o repriza buna, dar în partea secunda baietilor nu le-a mai iesit. Cu Finlanda, Sanmartean a facut diferenta în repriza secunda. E ceva unic sa joci la un turneu final, parca traiesti un vis. M-a surprins parcursul Irlandei de Nord, ne va fi greu.", spune fostul mijlocas al Stelei.

Acesta spune ca si-ar fi dorit sa joace cu Sanmartean inca din 2005, insa acesta juca pe acea vreme cu Panathinaikos in Champions League: "Eu îl cunosc pe Sanmartean de multi ani, mi-a placut tot timpul de el. Mi-as fi dorit sa vina mai devreme la Steaua, prin 2005. Daca s-ar fi întamplat asta, juca mult mai mult la echipa nationala. Bogdan Stancu si cand juca la Steaua, avea doua ocazii, marca trei goluri. Mi-a fost greu în aceasta perioada. Sper ca în curand sa gasesc o echipa si sa joc, iar apoi sa revin la echipa nationala", a spus Banel Nicolita la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies