Nationala

Cutremur la Euro: cea mai slaba grupa din preliminarii trimite 3 echipe in Franta! Ultimele 90 de minute de chin pentru Ungaria

Ungurii scapa de obstacol dupa obstacol in drumul spre Euro 2016! Calificarea directa e la 90 de minute distanta!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2015, 09:53
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2015, 09:57

Maghiarii au scapat de Ucraina si asteapta ultimele rezultate din grupa A pentru a sarbatori o revenire istorica printre cele mai tari nationale din Europa! Ungaria a pregatit deja cadrul pentru distractie. Scenariul care o trimite direct pe Turcia la turneul final e greu de realizat. Turcii au nevoie sa o bata acasa pe Islanda iar Kazakhstan sa reuseasca si ea o surpriza in Letonia. Daca inving, kazahii scapa de ultimul loc in grupa.

Astfel, Turciei i se anuleaza rezultatele cu Letonia, care ar deveni ultima! Se pierd numai doua puncte in loc de sase, cat ar fi in cazul Kazakhstanului, iar Turcia ar ajunge la 16 puncte, cu unul peste Ungaria, si s-ar califica direct!

Grupa slaba a Romaniei a consemnat deja doua premiere: Grecia, cap de serie la tragerea la sorti, a terminat ultima, in timp ce Irlanda de Nord, aflata in urna a 5-a in momentul stabilirii grupelor, a castigat grupa!

Modifică setările cookies