Cum se poate trezi Romania fara suporteri la Budapesta. Comunicatul postat de FRF inaintea meciului de foc cu Ungaria

Cum se poate trezi Romania fara suporteri la Budapesta. Comunicatul postat de FRF inaintea meciului de foc cu Ungaria

Cei de la FRF au dat bilete pentru deplasarea cu Ungaria de la Budapesta, dar acum s-au trezit ca o parte dintre suporterii care au primit dreptul de a fi pe stadion ar putea fi interzisi la poarta.

FRF a publicat astazi un comunicat oficial pe site-ul oficial in care ii informeaza pe suporterii romani care au avut in trecut probleme si au fost interzisi pe stadioane ca nu vor avea acces nici la partida cu Ungaria.

Situatia este cu atat mai complicata cu cat biletele au fost deja distribuite, iar o verificare nu a fost facuta in prealabil.

"Federatia Romana de Fotbal are un anunt important referitor la interdictiile impuse unor categorii de suporteri, care doresc sa asiste la meciul Ungaria - Romania, dupa cum urmeaza: Suporterii romani, posesori de bilete la meciul Ungaria-Romania, care fac deplasarea la Budapesta si care sunt subiectul sanctiunii complementare de interzicere a accesului in arenele sportive din Romania pentru comiterea unor fapte antisociale prevazute in legislatia romaneasca, nu vor avea acces pe Groupama Arena, conform normelor legale europene.
", este comunicatul postat de FRF pe site-ul oficial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies