Cum este prezentat lotul Romaniei in presa maghiara: poza cu Keseru si o mare dilema "De ce n-a luat si de la echipa lui Miriuta?"

Autor: Sport.ro
Luni 06 Octombrie 2014, 12:15

	Cum este prezentat lotul Romaniei in presa maghiara: poza cu Keseru si o mare dilema "De ce n-a luat si de la echipa lui Miriuta?"

Vasile Miriuta: "Eu sustin Ungaria, nu ma intereseaza criticile"

Una dintre cele mai importante publicatii din Ungaria, Nemzeti, a publicat astazi lotul anuntat de Victor Piturca pentru partida de sambata.

"Sunt opt jucatori de la Steaua, intre care doua surprize - convocarile lui Keseru si Latovlevici", scriu jurnalistii maghiari, care subliniaza un aspect controversat: "Este interesant faptul ca Victor Piturca nu a asteptat meciul echipei lui Vasile Miriuta, CFR Cluj, locul doi in campionat, pentru a definitiva lista convocatilor."

Captura foto: nemzetisport.hu

Miriuta: "Eu sustin Ungaria, nu ma intereseaza criticile"

Intr-un interviu acordat ProSport, Vasile Miriuta spune ca va tine cu Ungaria la meciul de peste cinci zile.

"Eu ii sustin pe maghiari, nu ma intereseaza criticile venite din Romania din cauza asta."

"Sunt sincer. Am trait in Romania 24 de ani, iar ultimii 22 i-am trait in Ungaria. Am fost dispus sa il ajut si pe fostul selectioner, Pinter Atilla. Il cunosc si pe cel care i-a luat locul, Pal Dardai. Am jucat impotriva lui in Bundesliga. Familia mea traieste in Ungaria, baiatul meu s-a nascut acolo. In viitor, poate va veni momentul cand voi fi pe banca favoritelor mele, Gyor si Ferencvaros. Desigur, marele meu vis e sa antrenez selectionata Ungariei", a declarat Miriuta.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies