Cum ar fi facut Olaroiu echipa la Euro! Cei 2 jucatori pe care i-ar fi bagat sigur in primul 11: "M-a surprins ca nu i-a folosit"

Cum ar fi facut Olaroiu echipa la Euro! Cei 2 jucatori pe care i-ar fi bagat sigur in primul 11: "M-a surprins ca nu i-a folosit"

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Cosmin Olaroiu a fost prima varianta de inlocuire pentru Anghel Iordanescu, insa conducerea FRF nu a reusit sa se inteleaga cau antrenorul lui Al Ahli, acesta dorind sa evolueze in paralel si la club si la nationala.

Fostul antrenor "uefantastic" al Stelei a declarat ca, daca ar fi fost in locul lui Iordanescu, s-ar fi bazat pe Sanmartean si Tosca, doi jucatori pe care Iordanescu nu i-a folosit aproape deloc, Sanmartean bifand o repriza iar Tosca nefiind inclus in lot, desi fusese luat in stagiul de pregatire de dinainte de Euro.

"Sanmartean trebuia sa joace mai mult si pentru faptul ca el a fost un element cheie in calificari si trebuia sa-i acordam mai multa importanta. Mai ales ca e un jucator care poate elimina usor adversarul. Apoi, am vazut un fundas la Steaua, parca Tosca. Mi se pare un jucator de viitor si m-a surprins ca nu a fost", a comentat Olaroiu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies