Nationala

Cum a ajuns romanul de 3 mil euro al lui Chelsea sa vorbeasca despre "FARMECUL FOTBALULUI" dupa infrangerea RUSINOASA a Romaniei U21 cu Bulgaria

In ziua in care Romania a facut egal la Budapesta cu Ungaria, nationala de tineret a pierdut la Tg Mures cu Bulgaria cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2015, 10:38
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2015, 10:40

La finalul meciului, Manea, fundasul cumparat de Chelsea pe 3 milioane de euro de la Viitorul, a dat o declaratie total surprinzatoare: "Asta este farmecul fotbalului" si "Nu stiu ce ne-a lipsit azi, cred ca sa marcam gol"

"Nu stiu ce ne-a lipsit azi, cred ca sa marcam gol. Daca inscriam in prima repriza altul era jocul, dar acesta este fotbalul, daca nu o bagi cand trebuie, o iei. Cred ca problema noastra a fost de atitudine, nu am dat totul, 100%, pe teren si cred ca i-am privit putin de sus pe bulgari. Dar asta este, trebuie sa mergem cu capul sus in Armenia si sa luam cele trei puncte. Nu ma ingrijoreaza aceasta infrangere, pentru ca nici un meci nu seamana cu altul, poti sa castigi in fata celei mai bune echipe si maine sa pierzi in fata celei mai slabe, acesta este farmecul fotbalului",
a spus Manea.

Acesta a promis ca el si coechipierii sai vor merge montati "200% in Armenia si cred ca vom muri pe teren sa luam cele trei puncte". "Eu zic ca ne vom califica si vor iesi cu capul sus", a adaugat Cristian Manea.

"Incercam sa trecem peste aceasta mai repede, avem un meci foarte greu in Armenia si trebuie sa castigam neaparat acolo. Nu, nu am fost prea increzatori, asa a fost sa fie, am avut si un pic de ghinion, a avut Puscas o ocazie, poate daca egalam puteam sa castigam acest meci, dar trebuie sa mergem in Armenia sa castigam. Conteaza mult sa joci cu un om in minus vreo 30 de minute, dar ce sa faci, acesta este jocul... Normal ca suntem capabili sa recuperam ce am pierdut, de aceea am venit la echipa nationala, sa ne calificam, sa mergem mai departe
", a declarat si Tabacariu.

"M-am asteptat la un meci dificil, tocmai de aia sunt surprins in primul rand de atitudinea noastra, pentru ca nu am avut o atitudine corespunzatoare acestui joc, un joc oficial, un joc care conteaza pentru calificare (...) Daca vom continua in acelasi ritm lucrurile se complica. Deocamdata este al doilea meci, se pot remonta punctele, e greu ca nu le putem remonta sambata viitoare - sau, ma rog, nu e un meci de campionat sa putem remonta sambata de sambata acest rezultat - dar eu sper sa fie constienti jucatorii ca in momentul in care vrei sa te califici trebuie sa-si schimbi atitudinea. Atitudinea a lipsit si asta a contat cel mai mult. Am avut cu totul alta atitudine la meciul anterior, la meciurile amicale, dar astazi nu am mai regasit-o"

"Sigur ca scuze putem gasi, tinand cont de faptul ca ne-au lipsit foarte multi jucatori si trei jucatori titulari practic - Bumba, Filip si cu taru, care este accidentat -, dar cei care au intrat trebuiau sa demonstreze ca merita sa vina la echipa nationala si sa faca jocuri bune. Eliminarea lui Tabacariu era normal sa creeze un dezechilibru si faptul ca am ramas in 10 oameni e greu, cu o echipa foarte buna, o echipa organizata, puternica, exact cum stiam, cum i-am vazut, dar pana la urma scorul este cel care reflecta realitatea din teren. Nu vedeam castigat meciul cu Bulgaria, imi doream foarte mult sa castig. A avea 3 puncte cu Bulgaria era bine pentru noi, pentru ca urmeaza o deplasare foarte grea in Armenia si era normal sa-mi doresc 3 puncte", a spus si Dulca.

CITESTE SI

Modifică setările cookies