Culmea absurdului! Primarul neales pozeaza in erou dupa deschiderea Arenei Nationale: "Suntem pe drumul cel bun! Acum avem o arena moderna!"

National Arena Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2016, 14:14
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2016, 14:50

Stadionul se redeschide in fix aceleasi conditii in care era si in toamna, dar primarul interimar spune ca abia acum avem o arena moderna, clasificata dupa standardele europene.

"Uluitor" e un cuvant prea mic pentru declaratia primarului interimar dupa anuntul redeschiderii Arenei Nationale.

Asta e culmea absurdului! Stadionul e fix in aceleasi conditii ca in toamna, are acelasi acoperis si aceleasi spatii de evacuare, dar "primarul-erou" spune ca abia acum avem o arena moderna.

"Ma bucur ca n-am fost nevoiti sa apelam la solutia inlocuirii acoperisului. Ar fi fost costisitor si inutil."

"Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arena Nationala moderna, clasificata dupa toate standardele europene, care poate fi deschisa evenimentelor sportive in conditii de siguranta", a scris primarul neales al Bucurestiului pe contul personal de Facebook.

"Stadionul inseamna pierderi de 2.000.000 de lei pentru Primarie"

"Este o chestiune de zile de a deschide stadionul National Arena, in conditii legale."

"Ii multumesc domnului Dincu pentru ca, in final, a inteles ca singura metoda - ce e drept, mai lunga - este aceea de a respecta legea. Avem informatia ca s-a semnat raportul de catre Consiliul Tehnic Permanent si ca in cursul zilei de azi am avea si fizic agrementul, in care materialul cu care este acoperit stadionul este incadrat in clasa B. Daca astazi avem agrementul fizic, il depunem tot astazi la ISU, unde am inteles ca e o simpla formalitate si ca vom obtine in cel mai scurt timp autorizatia de securitate la incendiu."

"Urmatorul pas este acela de a rentabiliza managementul stadionului. Anual se pierd 2 milioane de lei pentru ca nu se face un management performant. Ca o mica paranteza: rentabilitatea aceasta este si in functie de performantele fotbalului romanesc. In cel mai scurt timp sper sa venim in fata dvs si cu acea autorizatie de securitate la incendiu, sa redeschidem stadionul in conditii de siguranta.", a spus Razvan Sava intr-o conferinta de presa sustinuta astazi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!