"Cu Stanciu in forma castigam cu Polonia!" Becali crede in nationala lui Daum: "Mai avem sanse de calificare" 

Autor: Sport.ro
Marti 11 Octombrie 2016, 21:17

	"Cu Stanciu in forma castigam cu Polonia!" Becali crede in nationala lui Daum: "Mai avem sanse de calificare" 

Kazahstan 0-0 Romania / Nationala a remizat cu Kazahstan, dupa victoria cu 5-0 din Armenia, intr-un meci dificil, cu un joc dur tolaerat de arbitru.

Gigi Becali spune ca Daum a gresit, dar crede ca selectionerul german va reusi sa duca Romania la Cupa Mondiala. Stanciu va face diferenta cu Polonia, crede Becali.

"Mai avem sanse de claificare, cred in echipa asta. De cand a intrat Enache m-am gandit ca a gresit, nu trebuia sa-l mute pe Popa din dreapta, acolo e matrita lui, acolo e locul lui.

Deja Razvan Marin, copil 20 de ani, era prea mult pentru el al doilea meci de mare anvergura pentru el. Am dominat prima repriza, am dominat, am avut atitudine, dar cat sa alergi si pe terenul asta.

Daum nu cunoaste fotbalul romanesc, dar usor usor o sa gaseasca cheiaSuntem mai valorosi decat Kazahstan. Puteam sa avem 9 puncte, o sa vedem si cu Polonia, la fotbal se intampla multe.
Cu Stanciu in forma putem sa batem orice in grupa asta. Mizez pe Stanciu sa batem Polonia.

Marin are 20 de ani, ce sa faca el la 20 de ani? A jucat extraordinar primul meci. Ce sa faca? Acum daca era inspirat sa-l bage pe Bicfalvi era destept Daum.", a declarat Becali la Sport.ro.
 

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina până la 1 mai
BRAT
Modifică setările cookies