"Cred ca va fi acelasi lucru si cu el" Reactia lui Alibec dupa ce Christoph Daum a fost numit noul selectioner al Romaniei

"Cred ca va fi acelasi lucru si cu el" Reactia lui Alibec dupa ce Christoph Daum a fost numit noul selectioner al Romaniei

Accidentat la Euro, Alibec a plecat astazi la Bologna ca sa se trateze.

Atacantul Astrei spera ca in 3 saptamani sa revina in tara, 100% apt medical. La plecarea in Italia, Alibec a vorbit despre transferurile lui Budescu si Sapunaru, dar si despre numirea lui Daum ca selectioner.

"Nu am mai vorbit cu nimeni despre oferte. Vreau sa ma fac bine mai intai. Daca pana acum am ramas la Astra, cred ca voi ramane si in continuare."

"Budescu vine la noi la antrenamente, sper sa ramana la noi, sa se inteleaga cu clubul, sa facem o echipa frumoasa. Am inteles ca sunt discutii si pentru Sapunaru, speram sa fie alaturi de noi"

"Cred ca va fi acelasi lucru la nationala cu selectioner strain, trebuie sa dam totul. Voi fi apt la primul meci din preliminarii... daca ma ia", a declarat Alibec la plecarea spre Bologna, unde se va trata dupa accidentarea suferita la Euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies