COPII DE RECORD! Romania va dobori recordul UEFA all-time pentru asistenta la meciul cu Norvegia 

COPII DE RECORD! Romania va dobori recordul UEFA all-time pentru asistenta la meciul cu Norvegia 

Meciul Romania - Norvegia va avea loc pe 15 octombrie si va fi in direct la PRO TV.

Conform site-ului oficial al celor de la FRF, Romania va dobori recordul all-time pentru asistenta la o partida UEFA la care este permis accesul exclusiv copiilor. Pana la aceasta ora, cu doar 4 ore inainte de inchiderea inscrierilor, exista 26.414 de copii sub 14 ani si insotitori inscrisi pentru a sustine nationala la meciul Romania - Norvegia. 

Daca cei 26.000 de copii isi vor revendica biletele si vor merge la meci, Romania doboara recordul UEFA all-time, care este de 22.000. Acest record dateaza de luna trecuta, de la meciul din Europa League dintre Partizan Belgrad si Az Alkmaar. 

Jucatorii Romaniei, emotionati de numarul mare de copii care s-au inscris

Capitanul Romaniei, Vlad Chiriches, a vorbit despre situatia aceasta si a avut doar cuvinte frumoase de spus pentru copii care vor merge la meci. 

"Am ramas fara cuvinte auzind numarul urias de copii care isi doresc sa ne sustina pe stadion la meciul cu Norvegia. Va multumim din suflet, va asteptam cu drag si va asiguram ca vom da totul pentru bucuria voastra! Doar impreuna putem sa obtinem victoria pe care si-o doresc toti romanii!", a spus capitanul Romaniei, Vlad Chiriches.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gruparea criminală condusă de românul „Rechinul” ar fi furat peste 1,2 miliarde de dolari în Mexic
BRAT