Miercuri 13 Septembrie 2017, 19:00

Concediat pe net! Lui Daum nu i-a venit sa creada ce face Burleanu: "L-am sunat, nu mi-a mai raspuns la telefon!"

Christoph Daum s-a intors la Bucuresti sa isi ia banii din contractul cu Federatia. Spune ca pleaca de la nationala cu o impresie proasta despre conducerea FRF.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Daum a aflat din presa ca a fost dat afara de la nationala Romaniei. O ruda i-a dat vestea, dupa ce a citit stirea pe net.

"Cineva din familia mea mi-a spus: <<Ia uite, esti concediat!>> Cum sa fiu concediat, nu a vorbit nimeni cu mine?!"

"Nu concepeam faptul ca pot sa aflu din presa decizia asta. Apoi l-am sunat pe presedintele Federatiei, dar el nu mi-a raspuns la telefon."

"Nu mi-a venit sa cred ca intr-o tara educata, unde lumea are respect, se poate intampla asa ceva.", a spus Daum.

Neamtul pleaca din Romania cu o impresie proasta legata de conducerea FRF. Spune ca la analiza Comisiei Tehnice din vara a fost aplaudat pentru munca prestata la nationala Romaniei.

"Sunt surprins de analiza Comisiei Tehnice. Acum doua luni mi-au spus ca fac o treaba fantastica si ca au incredere in mine pana in 2020, acum s-au razgandit."

"Accept orice opinie, indiferent ca vine dinspre media sau dinspre Comisia Tehnica, dar ce m-a dezamagit cu adevarat e faptul ca am aflat decizia luata de Federatie din media, si nu dupa o discutie privata."

"Am avut o discutie lunga cu Razvan Burleanu inainte sa plec. Discutasem toate scenariile si convenisem sa luam o decizie atunci cand ma intorc. Voiam sa ajungem la un consens. Dar acum nu mai poate fi vorba de asa ceva, cand decizia s-a luat unilateral."

"Plec cu o parere proasta legata de Comisia Tehnica. Si ma gandesc ca daca Federatia nu este unita in interior, ce asteptari sa mai ai de la altii?", a mai spus Christoph Daum.

Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT