"Cine a facut imnul e foarte sarac intelectual!" Boloni iese la atac inainte de Romania - Ungaria: "Se termina egal meciul asta"

Boloni a vorbit despre duelul dintre Romania si Ungaria dar si despre imnul compus de Iris pentru nationala de fotbal.

"De aceasta data meciul nu vine intr-un moment bun pentru noi. De exemplu, am citit ca primii nostri doi portari, Tatarusanu si Pantilimon, nu joaca la cluburile lor. si asta nu e singura problema a lui Piturca. Bourceanu a iesit si el din circuit. Marica o sa fie si el absent. Nu sunt lucruri favorabile si nu stiu cu cine ii poate inlocui Piturca pe cei amintiti", a spus Ladislau Boloni pentru ziarul Adevarul.

Fostul selectioner al Romaniei este de parere ca echipa noastra a avut noroc in acea victorie cu 3-0 din ultimul meci disputat intre cele doua echipe, pe National Arena: "Am castigat dar nu pentru ca noi am fi jucat formidabil, ci pentru ca ungurii au gresit copilareste. Acum, nu stiu daca o sa greseasca la fel de repede si, chiar daca vor gresi, nu stiu daca o sa avem jucatorul care sa profite de greseala lor. Atunci, a fost Marica, dar acum nu o sa joace.", spune Boloni.

Acesta a criticat foarte dur noul imn al nationalei de fotbal, compus de trupa Iris, despre care Boloni spune ca nu a auzit niciodata. Actualul antrenor al lui Al Khor crede ca versul "Pe ei pe mama lor" nu are ce cauta intr-o melodie oficiala a nationalei:

"Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sarac din punct de vedere intelectual. L-as trimite in Anglia ca sa asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred ca si in Africa ar putea gasi imnuri mai inspirate decat cel al nationalei Romaniei", spune Boloni, care crede ca Romania si Ungaria vor termina la egalitate, rezultatul fiind unul bun pentru ambele selectionate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies