VIS LA PARIS! Budescu devine eroul nationalei! Cifrele unei CALIFICARI SINTETICE si cele 2 recorduri stabilite de Romania in grupe

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 20:29
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 20:55

Romania s-a calificat la Euro dupa victoria din Feroe.

Budescu a devenit eroul echipei nationale. Tricolorii si-au castigat pe teren calificarea la Euro, chiar daca Ungaria s-a impiedicat pana la urma in Grecia. Atacantul Astrei a reusit o dubla in prima repriza, risipind emotiile jucatorilor nostri, aflati in corzi dupa meciul cu Finlanda, intors chiar pe final de golul lui Hoban.

Budescu jucase doar 76 de minute inainte de meciul din Feroe. Acesta prinsese 12 minute cu Ungaria, in septembrie, si 64 de minute in egalul cu Grecia, de pe teren propriu!

Ultima data cand Romania a dat 2 goluri in prima repriza a fost in victoria istorica, Romania 3-0 Ungaria, din septembrie 2013. Au marcat atunci Marica, min 2, Pintilii, min 31 si Tanase, min 88. Romania ii avea si atunci in teren pe Tatarusanu, Rat, Matel, Chiriches, Torje, Pintilii si Bogdan Stancu.

Ultima dubla in prima depriza: Marica in 2013, in amicalul cu Trinidad Tobago. Din septembrie 2011, de la meciul cu Luxemburg, cand Torje a dat doua goluri in prima repriza.

Eficienta maxima: Romania are 1,1 goluri pe meci, aproape 2 puncte la fiecare gol marcat!

Defensiva perfecta: Romania nu a primit niciun gol in deplasare in aceasta campanie, avand cea mai buna defensiva din preliminarii, fiind singura echipa cu 2 goluri incasate!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!