"Chiriches, Sapunaru, Grigore, ei pot fi capitani" Daum a vorbit inainte de meciul cu Muntenegru. Ce regula stabilita de Piturca si Iordanescu a disparut de la nationala

Romania - Muntenegru, duminica live text pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 13:41
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 13:45

Problemele medicale: "Nu stiu ce se intampla cu Chiriches, am primit informatii ca are o accidentare la genunchi, ca nu se mai poate antrena si vedem zilnic ce se intampla. Va avea un tratament de 24 de ore si vom vedea daca va fi pregatit pentru meci. Stiu ca este un luptator si va face orice pentru a putea juca. Ce se intampla daca se accidenteaza dupa 1 minut? Trebuie sa rezolvam astfel de probleme. Claudiu Keseru incepe sa se simta bine, azi e la 90%, maine va fi la 100%. Andone nu a patit nimic, nu am vrut sa riscam cu el, dar e ok."

S-a decis asupra primei echipe in mare parte: "Am 7-8 jucatori siguri in prima echipa, dar pe unele pozitii nu am luat nicio decizie definitiva. Nu ma plang, ma concentrez mereu pe solutii, suntem motivati, sunt jucatori foarte buni. Daca nu vom avea pe cineva in echipa, va intra altcineva in locul sau."

Cine va fi capitan: "Avem 7 jucatori cu caracter deosebit si vom alege capitanul. Sapunaru este lider, e acceptat, este lider oricum in vestiar, dar in afara de el mai sunt jucatori cu astfel de calitate. Am discutat cu 15 jucatori, m-am uitat cum se poarta fiecare, Chiriches, Sapunaru, Grigore, sunt posibili capitani. Unul dintre jucatori mi-a raspuns ca "spiritul echipei" ar trebui sa fie capitan, nu un jucator anume."

Gazonul nu e o problema: "Vom juca cat putem de bine indiferent de gazon. Nu ne ajuta cu nimic sa vorbim despre gazon sau altceva, vom juca acolo, vom face tot ce putem si vom castiga la Cluj."

A disparut o regula: "Nu este o regula ca cei care nu joaca la club nu joaca nici la nationala. De unde ati scos-o? Nu exista asa ceva."

Nu exista un conflict cu Reghecampf: "Am un respect mare pentru Reghecampf, este ok totul, nu creati un conflict din partea mea. Nita e un portar bun, normal merita sa fie cu noi, i-am intrebat pe Steaua si stim ce situatie au cu portarii, le-am respectat nevoia ca echipa. Pentru Nita cred ca e in mic dezavantaj dar trebuie sa isi asume acest lucru."

Modifică setările cookies