Chiriches s-a intors cu un TRICOU care l-ar scoate din sarite pe Becali! Daca-l vedea Gigi nu mai pleca la Tottenham :) FOTO

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 17:55

	Chiriches s-a intors cu un TRICOU care l-ar scoate din sarite pe Becali! Daca-l vedea Gigi nu mai pleca la Tottenham :) FOTO

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Vlad Chiriches nu a putut debuta in fata lui Arsenal, din cauza cartii verde care nu a ajuns la timp. Vladiatorul a fost nevoit sa se intoarca de urgenta in tara. El va merge la Mogosoaia pentru a se antrena impreuna cu colegii de la nationala pentru dubla cu Ungaria si Turcia.

Emotii aveam, ca imi doream foarte mult sa se realizeze transferul. Normal ca o sa-mi fie dor de colegi, dar asa e la fotbal, orice jucator isi urmeaza drumul. Villas Boas nu mi-a spus mare lucru, a zis ca se bucura ca s-a rezoilvat transferul si ca sunt la echipa”, a spus Chiriches imediat dupa ce s-a intors in tara.

"Va fi foarte greu sa ma impun"

“Este o grupa buna zic eu, sunt echipe foarte bune, dar cred ca au o sansa si pot sa se lupte de la egal la egal. Si sa treaca de grupe. E totul in regula, nu a fost timp sa-mi vina si cartea verde si de-aia am venit mai devreme. Imi doresc foarte mult sa joc, sa evoluez, sa am cat mai multe sanse de a evolua si sa o fac cat mai bine.Va fi greu sa ma impun, la inceput cred ca o sa fie foarte greu, dar sper sa am taria necesara de a ma impune", a mai declarat Chiriches.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT