Cel mai periculos jucator al Romaniei pentru muntenegreni: MUTU. Ce a spus vedeta lor inaintea partidei

Cel mai periculos jucator al Romaniei pentru muntenegreni: MUTU. Ce a spus vedeta lor inaintea partidei

Romania intalneste Muntenegru in aceasta seara, la Podgorica. Echipa nationala are nevoie de trei victorii in trei meciuri si de noroc pentru a se califica la Mondialul de anul viitor. Cel mai prost loc 2 nu va merge la baraj.

Echipa nationala a Romaniei intalneste diseara, de la 21:45, la Podgorica, reprezentativa Muntenegrului. Avand 9 puncte puse in joc, Romania este obligata sa obtina maximum posibil si sa aiba sansa ca una dintre celelalte grupe sa devina mai slaba. In acest moment, cele mai slabe locuri 2 sunt cele din grupele D si E.

Pana sa se gandeasca la locul 2, Romania trebuie sa treaca insa de Muntenegru. Nationala vine dupa un 1-0 chinuit impotriva Armeniei, in timp ce muntenegrenii au batut cu 3-0 in Kazahstan.

Inaintea partidei de la Podgorica, gazdele au mare incredere in sansa lor, dupa ce au facut spectacol vineri seara. Vedeta lor, Stefan Jovetic, a declarat ca muntenegrenii vor evolua la cel mai inalt nivel al lor.

De asemenea, Jovetic a vorbit si despre nationala Romaniei. El a spus ca se bucura ca pentru Romania nu mai joaca...Mutu.

"Romanii au o echipa buna, au avut intotdeauna fotbalisti de valoare. Il cunosc pe Mutu, ma bucur ca nu mai joaca, era un fotbalist impotriva era foarte greu sa joci", a spus Jovetic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies