Nationala

Cel mai mare pericol in meciul cu Finlanda. "Stadionul o sa fie plin, daca luam gol o sa fie greu. Keseru si Chipciu dau gol"

George Ogararu a vorbit despre nationala la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 11:19
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 11:27

George Ogararu considera ca Iordanescu nu ar trebui sa tina cont de faptul ca Papp e doar rezerva la Steaua si Matel joaca in Champions League. Acesta trebuie sa aleaga pe cine e mai in forma, spune Ogararu.

De asemenea, fostul fundas dreapta al nationalei crede ca Romania va da sigur gol, Keseru si Chipciu fiind favoriti sa sparga gheata dupa 3 rezultate de 0-0 la rand.

"Mie imi place mult Papp, desi a fost contestat. Am mai avut jucatori care nu jucau si au decis totusi meciuri, de exemplu Marica. Selectionerul decide cine joaca, Papp sau Matel, forma pe care o arata jucatorul trebuie sa fie decisiva, vezi asta la antrenament. Nu ar fi corect pentru el sa il lasi pe bara, a dat doua goluri cu Irlanda de Nord...

Ne trebuie o echipa asezata, o sa fie stadionul plin si daca luam gol o sa avem de suferit, publicul o sa fie dezamagit si o sa puna presiune si mai mare. Daca luam gol o sa fie greu de gestionat situatia.

Eu sunt sigur ca o sa marcheze Keseru. Chipciu e intr-o crestere de forma, nu o sa mai fie ca in meciurile trecute cand nu am dat gol", a declarat George Ogararu la Sport.ro

Modifică setările cookies