Ce schimbari pregateste Daum! Razvan Marin, inlocuit cu expertul in "sintetice", Andone titular? Echipa probabila cu Kazahstan

Ce schimbari pregateste Daum! Razvan Marin, inlocuit cu expertul in "sintetice", Andone titular? Echipa probabila cu Kazahstan

Kazahstan - Romania, marti la 19:00

Romania a castigat la scor meciul din Armenia, cu 5-0, dupa un joc entuziasmant. Echipa lui Daum a schimbat insa total decorul pentru meciul de marti, la Astana fiind extrem de frig iar meciul urmand a se juca pe un teren sintetic.

Daum are un echipa un expert in astfel de conditii, pe Bicfalvi, care a jucat 3 sezoane in Ucraina, iar acum joaca in Rusia, fiind obisnuit cu suprafetele sintetice si cu frigul specific campionatelor din Est. De altfel, mijlocasul a inceput titular si cu Muntenegru, fiind odihnit de Daum in meciul cu Armenia, atunci cand a intrat pe teren in minutul 82. Bicfalvi a si declarat pe aeroport,  inainte de plecare in Armenia, ca este obisnuit sa joace pe terenuri sintetice si ca nu va fi o problema pentru el.

Faptul ca Razvan Marin nu va incepe titular si cu Kazahstan a fost confirmat in parte si de Daum dupa meciul cu Armenia, cand a declarat ca nu stie daca il va folosi si in meciul urmator, deoarece va face mai multe schimbari, urmand sa joace oamenii odihniti in prima partida.

Apararea este batuta in cuie, in meciul cu Armenia efortul depus fiind minim, in timp ce in atac tripleta Popa, Stanciu, Chipciu va ramane mai mult ca sigur neschimbata, mai ales ca toti trei au marcat la Yerevan si au aratat un apetit ofensiv foarte mare.

Singurul semn de intrebare este in atac, acolo unde Daum are de ales intre Bogdan Stancu, Keseru si Andone. Primul a jucat in Armenia ca titular, Keseru a prins jumatate de ora in teren, iar Andone a fost aparent odihnit, pentru a incepe titular in Astana.

Echipa probabila cu Kazahstan:

Tatarusanu - Benzar, Sapunaru, Grigore, Latovlevici - Hoban, Bicfalvi - Popa, Stanciu, Chipciu - Andone

Ce rezultat scoate Romania in Kazahstan? (5355 voturi)
 
Batem
84.01%4499 voturi
 
Pierdem
266 voturi
 
Egal
11.02%
590 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies