Ce să mai zică și Edi? Cum a comentat Iordănescu prestația lui Chiricheș

Echipa Nationala edward iordanescu Liga Natiunilor Muntenegru Vlad Chiriches Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 09:28
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 09:30

Naționala României a pierdut cu 0-2 meciul de debut din Liga Națiunilor cu Muntenegru, după două gafe monumentale ale căpitanului ”tricolorilor”.

Gafeur la ambele goluri încasate de ”tricolori” în înfrângerea din Muntenegru, 0-2 la meciul de debut în Liga Națiunilor, căpitanul Vlad Chiricheș a fost apărat de selecționerul Edward Iordănescu la sfârșitul partidei.

”E căpitanul echipei, a ieșit cu un mesaj de responsabilitate, e vina tuturor. Poate putea să fie mai inspirat, dar e căpitanul echipei, joacă la nivel înalt, avem nevoie de el în forma lui bună, bine mental și să nu uităm că o înfrângere se pierde în grup, la fel cum vine și o victorie”, a spus Iordănescu junior.

Ce a declarat Chiricheș după gafele cu Muntenegru

”Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eșecul ăsta, greșelile mele au costat echipa. Cred că de asta am pierdut. Ei și-au creat ocazii doar la cele două greșeli ale mele. Îmi pare rău pentru jucători, sper să facem un joc mai bun și echipa să câștige. Probabil am fost puțin surprinși de agresivitatea lor. Au fost puțin mai proaspeți decât noi în fiecare duel, jocul nu a fost foarte bun din partea noastră.

E normal să discutăm între noi, chestii de organizare. Sper că această înfrângere să aibă un impact în vestiar și fiecare să-și dea seama că trebuie să dea mai mult, să jucăm mai mult, să avem mai multă încredere. Tricoul echipei naționale îți dă o anumită responsabilitate și trebuie să ajuți echipa să câștige”, a spus Vlad Chiricheș la finalul meciului Muntenegru - România, scor 2-0.

Foto: frf.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!