Ce a PATIT, de fapt, Lucian Sanmartean in meciul cu Ungaria! La pauza a mers de urgenta sa discute cu medicul! Ce i-a spus:

Ce a PATIT, de fapt, Lucian Sanmartean in meciul cu Ungaria! La pauza a mers de urgenta sa discute cu medicul! Ce i-a spus:

Sanmartean a jucat bine prima repriza cu Ungaria, insa a cerut schimbare in min. 65.

Lucian a fost cel mai bun jucator al nationalei in prima repriza cu maghiarii, insa dupa revenirea de la cabine nu s-a mai vazut in joc.

A MERS LA MEDIC

El ar fi cerut sa fie inlocuit la pauza, potrivit Gazetei. Piturca spunea ca Sanmartean a acuzat o contractura la piciorul stang, la pauza meciului de pe Arena Nationala.

Cu putin inainte de minutul 70, el a iesit din teren, iar forta ofensiva a Romaniei, fara sclipirile sale, a avut mult de suferit.

"E o durere pe care am avut-o de la inceputul sezonului", a spus Sanmartean dupa meci. Numai ca cifrele arata ca poate rezista in meciuri importante timp de 90 de minute! S-a intampla asa cand Steaua a jucat cu Aalborg, Petrolul, Astra, Dinamo Kiev si Otelul, iar Lucian a fost integralist.

Sanmartean s-a plans la pauza meciului cu Ungaria de acele dureri la picior, medicul l-a consultat si i-a recomandat lui Piturca sa-l inlocuiasca. Revenit pe teren in a doua repriza, Lucian nu a mai stralucit, iar pana la urma a fost schimbat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Navalnîi, închis în cel mai dur penitenciar din Rusia: "Îți controlează fiecare pas, fiecare gând"
BRAT

Modifică setările cookies