Cat costa biletele la Romania - Danemarca, la Cluj! 35 lei, cel mai ieftin

FRF a publicat preturile biletelor pentru Romania - Danemarca.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2017, 11:35
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2017, 20:54

FRF anunta ca va pune, miercuri, in vanzare biletele pentru meciul Romania - Danemarca de la Cluj-Napoca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, acestea avand preturi de 35 de lei la peluze si 100 de lei la tribune, fiecare.

Fiecare persoana poate cumpara maximum 4 bilete, urmand ca tichetele sa fie nominale (numele, data si locul nasterii ale titularului vor fi inscriptionate pe toate). in cazul modificarii titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscriptionate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, in 25 si 26 martie.

Pe langa optiunea livrarii (6 lei in Bucuresti, 9 lei in tara), suporterii au si varianta print-at-home, prin care isi pot imprima singuri biletele, fara costuri suplimentare. in cazul achizitionarii mai multor e-ticket-uri, e necesara printarea biletelor din toate link-urile receptionate pe adresa de e-mail.

Zona dedicata familiei se va regasi si la meciul cu Danemarca. in sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii insotiti de cel putin un copil, beneficiind de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica dupa plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil.

Partida Romania - Danemarca se va disputa, la 26 martie, pe Cluj Arena.

Modifică setările cookies