Campania de carton FRF, ironizata! Federatia a trimis machete de carton cluburilor care au format generatia U21: "Mai bine ne dadeau niste mingi"

Campania de carton FRF, ironizata! Federatia a trimis machete de carton cluburilor care au format generatia U21: "Mai bine ne dadeau niste mingi"

FRF se lauda cu o campanie numita "Modele si recunostinta", prin care cluburile care au format jucatorii de la nationala U21 au primit niste machete de carton.

Actiunea Federatiei, numita pompos "campania modele si recunostinta", este ironizata de Marcel Pigulea, patronul Scolii de Fotbal Pro Luceafarul, care l-a format pe Razvan Marin.

"Am primit doua machete cu Razvan Marin si o scrisoare de multumire din partea presedintelui Razvan Burleanu. Am ramas 'exagerat'. Ar fi fost bune niste mingi si echipamente. Cei de la Federatie mi-au spus sa tin machetele in vestiar."

"Trebuie sa am grija sa nu le deseneze copiii mustati", s-a amuzat Marcel Pigulea (Libertatea).

FRF: "40 de machete livrate la 18 cluburi si scoli de fotbal"


Federatia Romana de Fotbal a anuntat pe site-ul oficial ca a trimis 40 de machete catre 18 cluburi si scoli de fotbal la care au crescut jucatorii din nationala U21.

"Prin campania “Modele si recunostinta”, Federatia Romana de Fotbal felicita scolile de fotbal si cluburile care pun pret pe cresterea tinerilor, o strategie sanatoasa care ajuta la dezvoltarea fotbalului romanesc!

Cu aceasta ocazie, fiecare club care a influentat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit in campania de calificare la Euro 2019 a primit machete cu jucatorul sau jucatorii in care au investit. Astfel, copiii si juniorii le vor putea admira si vor privi cu ambitie spre viitorul carierei lor.

Au fost livrate 40 de machete cu 21 de jucatori catre 18 cluburi si scoli de fotbal. Campania va continua cu ceilalti 13 tricolori U21 care au pus umarul la calificarea la Campionatul European Under 21 din aceasta vara."

Citeste si:FRF

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

ROMANII AU TALENT
Ei sunt următorii semifinaliști de la Românii au Talent

03:11
PROMO
Moise Guran, Vlad Petreanu și Adrian Vancica #yeslavot

00:52
PROMO
#EUyeslavot cu George Buhnici

00:19
FERMA
Diana Belbita și Marius Crăciun, față în față. Un duel încheiat cu lacrimi din partea tuturor

10:36
FERMA
Otniela și Moroșanu, discuții aprinse despre loialitate, trădare și principii. Ce spune Otniela despre alegerile pe care le-a făcut în Fermă

04:13
FERMA
Ioana a ales fermierul șef și i-a șocat pe bărbații rămași în concurs. Pe cine a ales vezi aici

05:48
FERMA
Rudele fermierilor vin în Fermă. Momente emoționante

04:55
VORBESTE LUMEA
Raluca Zenga călătorește prin toată lumea. Cum arată soția lui Walter Zenga
În ultimele mele șase luni am reușit să bifez șase țări!

14:34
VORBESTE LUMEA
Pregătiri intense pentru semifinala 2 de la Românii au talent. Cum se antrenează concurenții
Vineri, de la 20:30 îi vom vedea pe ceilalți 12 concurenți de la Românii au talent

07:45
VORBESTE LUMEA
Sexi la plajă, indiferent de kilograme
Lorelei: "Nu contează mărimea costumului de baie, bucură-te de soare!"

12:15
Premierul Dăncilă: ”Voi participa duminică la vot. Voi vota şi pentru referendum”
BRAT