Nationala

Campania de carton FRF, ironizata! Federatia a trimis machete de carton cluburilor care au format generatia U21: "Mai bine ne dadeau niste mingi"

FRF se lauda cu o campanie numita "Modele si recunostinta", prin care cluburile care au format jucatorii de la nationala U21 au primit niste machete de carton.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 16:26
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 16:40

Actiunea Federatiei, numita pompos "campania modele si recunostinta", este ironizata de Marcel Pigulea, patronul Scolii de Fotbal Pro Luceafarul, care l-a format pe Razvan Marin.

"Am primit doua machete cu Razvan Marin si o scrisoare de multumire din partea presedintelui Razvan Burleanu. Am ramas 'exagerat'. Ar fi fost bune niste mingi si echipamente. Cei de la Federatie mi-au spus sa tin machetele in vestiar."

"Trebuie sa am grija sa nu le deseneze copiii mustati", s-a amuzat Marcel Pigulea (Libertatea).

FRF: "40 de machete livrate la 18 cluburi si scoli de fotbal"


Federatia Romana de Fotbal a anuntat pe site-ul oficial ca a trimis 40 de machete catre 18 cluburi si scoli de fotbal la care au crescut jucatorii din nationala U21.

"Prin campania “Modele si recunostinta”, Federatia Romana de Fotbal felicita scolile de fotbal si cluburile care pun pret pe cresterea tinerilor, o strategie sanatoasa care ajuta la dezvoltarea fotbalului romanesc!

Cu aceasta ocazie, fiecare club care a influentat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit in campania de calificare la Euro 2019 a primit machete cu jucatorul sau jucatorii in care au investit. Astfel, copiii si juniorii le vor putea admira si vor privi cu ambitie spre viitorul carierei lor.

Au fost livrate 40 de machete cu 21 de jucatori catre 18 cluburi si scoli de fotbal. Campania va continua cu ceilalti 13 tricolori U21 care au pus umarul la calificarea la Campionatul European Under 21 din aceasta vara."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies