'Burleanu isi bate joc de comisia tehnica! Daca Daum nu ne califica, sa lase un roman!' Andone face praf conducerea FRF

'Burleanu isi bate joc de comisia tehnica! Daca Daum nu ne califica, sa lase un roman!' Andone face praf conducerea FRF

Ioan Andone e ultimul nume pe lista nemultumitilor dupa numirea lui Christoph Daum ca selectioner al Romaniei.

Andone spune ca Burleanu ar fi trebuit sa se consulte cu membrii comisiei tehnice si crede ca Daum va da un test important in preliminariile Mondialului. Antrenorul lui Dinamo ar fi vrut un antrenor roman la conducerea nationalei.

"E greu de comentat si de dat cu parerea. Multi spun ca il atac daca fac asta. E decizia lui Burleanu. E dureros ca un presedinte de Federatie care sa n-aiba habar de fotbal decat foarte putin sa aleaga antrenorul echipei nationale. Problema e ca alege cineva care nu se pricepe. Isi bate joc de comisia tehnica. Face alegeri proaste. Adica nu alegeri proaste, nu intelege ca la fotbal nu trebuie sa aleaga el, trebuie sa aleaga Comisia Tehnica de acolo. Ce solutii sunt, ce variante, sa discute aia din comisia tehnica!

Profesionistii cu profesionistii, nu amatorii cu profesionistii! Un antrenor de club fata de un antrenor de echipa natinala e altceva. Acolo e selectioner, nu doar antrenor. Critici o sa fie la adresa lui Daum. El le stie pe ale lui, probabil nici nu citeste ziarele. Isi aduce colaboratori care stiu totul si bravo lui daca reuseste sa ne califice. Avem de invatat de la el, atunci. Daca nu, trebuie sa lase un roman!", a spus Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies