Nationala

Burleanu, intr-o situatie dificila. Cum a reactionat cand a fost intrebat: "Daca ramanea Piturca antrenor, eram calificati acum?"

Presedintele Federatiei considera ca e mai importanta calificarea decat felul in care e realizata.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 20:11
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 21:11

Presedintele Federatiei a declarat ca ar fi un dezastru national daca am rata calificarea la Euro. Acesta i-a recunoscut meritele lui Piturca in aceasta campanie si a refuzat sa comenteze demisia lui Iordanescu dupa meciul cu Feroe:

"Si noi suntem dezamagiti, va asigur ca si jucatorii sunt foarte dezamagiti. Erau la pamant in sensul in care isi doreau foarte mult sa castige. Se pare ca asa ne sta noua bine, romanilor, sa ne chinuim pana pe ultima suta de metri. Poate cu atat mai mult va fi o calificare mult dorita, castigand-o practic in deplasare.

Nu cred ca in momentul de fat, in contextul in care suporrterii au strigat demisia, ar mai fi oportun un raspuns al meu. Cu siguranta altfel vor sta lucrurile dupa ce vom reusi aceasta calificare. Ar fi un dezastru pentru fotbalul romanesc sa nu reusim acest lucru", a spus seful FRF.

Ati luat si sampania in bagaje sa sarbatoriti calificarea?
Burleanu: Nu am luat-o. Cu siguranta ea poate fi gasita pe oriunde.

Sunt si cu gandul la prime jucatorii?
Burleanu:  Jucatorii isi doresc sa castige si sa vedem aceasta calificare pentru toata tara, nicidecum nu ii intereseaza miza financiara.

A avut Piturca o contributie la calificare?
Burleanu: Da, bineintels a fost si el parte a acestei calificari.

Daca ramanea Piturca eram calificati?
Burleanu: Haideti ca aceasta este o chestie foarte haioasa. Cat a fost Victor Piturca nu am intalnit pe niciunul dintre dumneavoastra, niciun suporter roman care sa imi spuna "tine-l pe Piturca acolo". Acum cand Piturca nu mai e, il dorim inapoi.


 

Modifică setările cookies