Becali i-a raspuns imediat lui Burleanu: "Daca faceam eu primul 11, eram calificati acum!" Mesaj pentru seful FRF

Becali i-a raspuns imediat lui Burleanu: "Daca faceam eu primul 11, eram calificati acum!" Mesaj pentru seful FRF

E razboi total intre Gigi Becali si Razvan Burleanu.

Presedintele FRF nu i-a ramas dator lui Gigi Becali, cel care a criticat dur FRF si pe Christoph Daum.

"Nu mai facea scandal daca facea el primul 11 si schimbarile", a spus Burleanu la Digi.

Patronul Stelei raspunde si spune ca nationala se califica la Cupa MOndiala daca facea el echipa de start.

"La bazaconii nu poti sa raspunzi. Cand spune unul lucruri trasnite nu ai ce sa raspunzi. In primul rand, nici n-am fost in relatii, nici nu vorbeam... Nici cu Victor, nici cu Giovanni n-am fost in relatii bune in vremea aia. in al doilea rand... inseamna ca e bine, ca a avut rezultate echipa nationala, nu? Daca am putut sa am atat de mare influenta inseamna ca-s destept, dar nu am avut. Nu am avut si nici nu ma intereseaza sa am vreo influenta, ca nu am nevoie, nu-mi trebuie. Nu vreau sa am influenta la echipa nationala nici daca mi se ofera, ca nu ma intereseaza. N-am niciun interes, ce pot sa fac?

Daca vad ca echipa nationala a Romaniei e condusa de straini, vad Comisia de antrenori, tot straini. Ma deranjeaza, dar nu am ce face. Nu inteleg asta. Mie imi plac oamenii care sunt deschisi, pe fata si simpli, nu care ascund, vorbesc despre Comisia Tehnica... Ce zice el (n.r. - Burleanu), aia face Comisia Tehnica. Treaba lor, sa faca ce vor.

Daca eu faceam primul 11 eram calificati acum. Garantam calificarea, dar eu cand garantez pun si banii... Pun si un milion sau doua deoparte si garantez. El a dat si bani, a si pierdut calificarea, dar eu garantam calificarea. Eu garantez cu bani cand garantez", a declarat Gigi Becali, pentru Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies