"Atentie la numarul 10, Stanciu!" Cei patru jucatori romani care le dau fiori elvetienilor inaintea meciului direct! Care e punctul SENSIBIL al Romaniei

"Atentie la numarul 10, Stanciu!" Cei patru jucatori romani care le dau fiori elvetienilor inaintea meciului direct! Care e punctul SENSIBIL al Romaniei

Romania - Elvetia este in direct la ProTV, miercuri, de la ora 19:00.

Elvetia se asteapta contra Romaniei la "dueluri fizice mai intense" ca impotriva Albaniei, a declarat Massimo Lombardo, tehnician din cadrul Federatiei elvetiene de fotbal, cu doua zile inaintea meciului dintre nationala din tara Cantoanelor si "tricolori", din Grupa A a EURO 2016.

Pentru a-l ajuta pe selectionerul Vladimir Petkovic, Massimo Lombardo a urmarit meciul de deschidere a EURO 2016 (Franta - Romania), dar si trei amicale ale "tricolorilor", precum si mai multe ore de inregistrari, scrie ziarul La Tribune de Geneve.

"Romania e o echipa foarte solidara in efortul sau colectiv. Duelurile fizice vor fi mai intense ca impotriva Albaniei, fiindca romanii se pricep sa reduca spatiile, provocand tocmai aceste dueluri. Voi spune si ca aceasta echipa e mai structurata. Cum stie intotdeauna sa se apere, a dezvoltat tranzitii rapide cand recupereaza balonul. Cauta repede spatiile. Spre Andone, varf impins. Atentie la Stanciu la mijloc, numarul 10. Nu e de prea mult timp la nationala, dar e foarte talentat. Apoi va trebui incomodat tandemul Pintilii si Hoban, cei doi inchizatori care asigura stabilitatea ansamblului. Dupa aceea, n-as spune ca apararea lor e ireprosabila...", a afirmat Lombardo, fost international, care a fost coechipierul lui Viorel Moldovan la Grasshoppers Zurich si Servette Geneva.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

40 de ani de la primul zbor al unui român în spaţiu. Interviu cu Dumitru Prunariu
BRAT
Modifică setările cookies