ATAC fara precedent la Mircea Sandu: "Sa-si vada de drumurile de la DNA! Nu ne ating laturile dumnealui!" VIDEO

Razvan Burleanu a inceput conferinta de presa de la plecarea lui Piturca avand un mesaj clar impotriva lui Mircea Sandu.

Fostul presedinte FRF si actualul presedinte inca mai au multe de impartit dupa ce conducerea de top a fotbalului romanesc s-a schimbat de cateva luni bune, deja.

"SA NE LASE IN PACE!"

"Au fost foarte multi cei care au incercat in acest timp sa bage batul prin gard, periclitand situatia echipei nationale. Pot spune ca a fost o decizie buna ca am plecat la drum in aceste preliminarii tot alaturi de Victor Piturca. Suntem pe locul doi, cu 7 puncte dupa trei meciuri. Suntem in cursa calificarii cu sanse considerabile.

Unitatea si stabilitatea la nationala sunt lucruri pe care le apreciez, atuuri considerabile. Toate deciziile pe care le voi lua vor fi tinand cont de aceste lucruri. Tin cont si de parerea jucatorilor de la echipa nationala. Suntem obligati sa facem cea mai buna alegere pentru a gasi un selectioner.

E un moment important pentru fotbalul romanesc, pe care am vazut ca oameni precum Mircea Sandu se grabesc sa-l afecteze... se grabesc sa semene discordie si otrava. Il sfatuiesc pe domnul Mircea Sandu sa-si vada de treburile domniei sale si de drumurile pe care le are de facut la DNA si sa fie mult mai atent la temele pe care trebuie sa si le faca atunci cand este invitat sa dea cu subsemnatul in fata procurorilor.

Domnul Mircea Sandu sa ne lase putin in pace, pentru ca avem treaba si o facem bine. Nu ne ating laturile dumnealui, pe care le arunca in strada mare. Face asta probabil din lipsa de ocupatie: un personaj care si-a tras prima de necalificare pe seama dramei unei natiuni!", a incheiat Burleanu atacul orientat spre fostul presedinte de la FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies