Nationala

"Asta l-a facut sa ia in calcul si varianta sa nu mai continue la nationala!" Momentul care nu s-a vazut la TV dupa calificarea Romaniei la Euro! Gestul facut de Iordanescu

Iordanescu a vrut sa plece dupa ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2016. O spune chiar fiul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 07:10
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 07:43

Edi Iordanescu a facut mai multe dezvaluiri pentru situatia prin care tatal sau a trecut in ultima perioada la nationala.

"Am avut mai multe discutii in ultima perioada si am simtit o doza importanta de dezamagire. Am vazut si la finalul jocului, atunci cand echipa se bucura si dansa acea hora la mijlocul terenului, el a plecat spre vestiare. Nu a putut sa mascheze o doza importanta de tristete si nu a putut sa se bucure cu adevarat de aceasta calificare."

"Asta l-a facut sa ia in calcul si varianta sa nu mai continue, incepand cu acest moment. Era impartit: pe deoparte ar fi dorit sa isi continue munca, sa fie prezent alaturi de lot la acest turneu final. Pe de alta parte, era un pic trist si lua in calcul orice varianta"

"Conteaza foarte mult ce se va intampla in perioada urmatoare. Conteaza si discutiile pe care le va avea cu presedintele si oficialii din Federatie, dar este adevarat ca il poate influenta si mediul inconjurator si ma refer la familie, la apropiati", a declarat Edi Iordanescu la DigiSport.

Modifică setările cookies