"Are un potential enorm!" Hagi vorbeste despre TRANSFORMAREA lui Ianis intr-un singur an si cat de repede il vede la nationala mare

"Are un potential enorm!" Hagi vorbeste despre TRANSFORMAREA lui Ianis intr-un singur an si cat de repede il vede la nationala mare

Hagi e sigur ca Ianis va deveni extrem de repede jucator de nationala mare. La 16 ani si 8 luni Ianis a ajuns capitan la Viitorul, iar din vara e asteptat la Fiorentina, echipa care deja l-a transferat.

Hagi spune despre fiul sau ca este un lider adevarat iar in ultimul an a avut parte de o transformare fizica spectaculoasa.

"Are samanta de lider, sa nu spun ca s-a nascut lider. A fost onorat ca poarta banderola la 16 ani si 8 luni si incearca sa o faca foarte bine.

"L-am pus capitan dupa accidentarea lui Cernat. El de mic este capitan, ii sta bine asa. Eu nu am fost capitan pana la 19 ani. Are potential enorm. A crescut 12 centimetri in ultimul an si a ajuns sa alege 6 kilometri la un meci."

Transferat deja la Fiorentina, italienii l-au lasat pe Ianis sa joace sub forma de imprumut la Viitorul pana in vara.

"Ianis ramane cu noi pana la anul, dar daca Fiorentina decide, il poate lua din iarna. Ei platesc, ei decid. Dar vorbim, comunicam, ne intelegem. De-asta l-am cedat, sa grabim putin procesul de formare, eu as fi vrut sa-l mai tinem. Progresul lui va fi enorm daca nu va avea vreo accidentare, iar la anul poate fi un jucator important in circuitul echipei nationale", a spus Hagi la DolceSport.

Citeste si:Gica HagiIanis Hagi

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies