Nationala

Arbitrul de la Romania - Grecia da TESTUL SUPREM in meciul de diseara: "Poate ajunge la Campionatul Mondial" Cine il sustine:

► Romania No Mundial! Marti vedem fotbal adevarat: Anglia - Germania, de la 22:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Noiembrie 2013, 08:45
Data actualizarii: Marti 19 Noiembrie 2013, 08:43

Arbitrul Milorad Mazici care va fluiera diseara meciul Romania – Grecia va face tot ce ii sta in puteri pentru a nu lua decizii gresite. Acest meci este extrem de important pentru viitorul sau, fiind practic examenul pentru a ajunge pe lista pentru Campionatul Mondial.

Mazici este protejatul lui Pierluigi Collina, care este membru al Comisiei de Arbitri UEFA.

“E luat sub aripa celebrului italian Pierluigi Collina. A fost promovat fortat in ultimii doi ani si, din ce stim noi, la Bucuresti da examenul pentru a fi pe lista de arbitri la CM! In 2011, fluiera meciuri obscure din liga sarba, apoi a avansat brusc de la Liga Europa la Liga Campionilor. A oficiat la Barça - Milan, unde a iesit taraboi, a dat 11 m la simularea lui Neymar. Acum, e la un play-off. Cinci ani a avut interzis la derby-ul Steaua Rosie - Partizan! “Vicele” federatiei, Tole Karadzici, era fost sef la Partizan, iar “Crvena Zvezda” l-a recuzat pe Mazici, apropiat de Tole. Abia acum a putut “fluiera” la “clasicul” din Serbia, la inceputul lunii, cand a intrerupt jocul din cauza fanilor, care au dat foc arenei Maracana”, povesteste jurnalistul Veljko Nestorovici de la ziarul Alo, din Belgrad, intr-un interviu acordat pentru Libertatea.

Mazici este nutritionist si profesor de engleza, insa este aprig pe terenul de fotbal si nu se lasa timorat de tribunele care vor fi umplute pana la refuz de catre fani.

E cel mai bun din Serbia, intre primii 12 in Europa. Rezista presiunii, tribunele pline nu-l vor timora. Atentie, da repede “galbene”. Are antrenor de atletism, i se spune “Speedy”, e cel mai bun la viteza si la distanta pe care o alearga intr-un meci”, a mai spus jurnalistul din Belgrad.

Modifică setările cookies