Anunt teribil pentru Steliano Filip, dupa accidentarea de aseara: "E posibil sa plece acasa! Astazi probabil ca se decide totul"

Anunt teribil pentru Steliano Filip, dupa accidentarea de aseara: "E posibil sa plece acasa! Astazi probabil ca se decide totul"

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Emotiile pentru Steliano Filip, dar si pentru intreg stafful echipei nationale continua. Fundasul stanga dinamovist a pus o contra puternica la antrenamentul de aseara si a iesit de pe teren cu dureri puternice. 

Filip a fost supus imediat unor analize, ba chiar si unui RMN, acestea relevand o entorsa de gradul 1.

Potrivit corespondentului ProTV si Sport.ro in cantonamentul nationalei, Lucian Lipovan, stafful lui Iordanescu nu lua aseara in considerare inlocuirea lui Filip cu Tosca, dar i-au pus pe medici sa-l monitorizeze atent pe fundas.

Lucrurile s-au schimbat insa in cursul zilei de astazi. Jean Vladoiu, fost international roman si oficial al Federatiei Romane de Fotbal, anunta ca Iordanescu urmeaza sa ia o decizie in aceasta seara. Vladoiu a spus la Dolce Sport ca "e posibil ca Steliano sa plece acasa".

"Nu stim sigur care este situatia lui. Din cate am aflat aseara, are o entorsa de gradul 1. Astazi se va decide ce se intampla cu el. Imi pare foarte rau! E pacat sa ajungi aici si dintr-o neatentie, pentru ca a fost o contra si a tinut piciorul slab, sa piezi o asemenea sansa. Sper sa revina, dar e posibil sa plece acasa", a spus Vladoiu.

In cazul in care Steliano va reveni in tara, locul sau in lot va fi luat de stelistul Alin Tosca.

"Decizia finala ii apartine selectionerului", a mai spus Vladoiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies