edi iordanescu Daniel Pancu Mihai Stoica Nationala Nationala

Alegere neinspirată a lui Edi Iordănescu? "Nu-l văd pe Pancu secund, a fost tot timpul un lider"

Daniel Pancu ar urma să facă parte din staff-ul lui Edi Iordănescu la echipa națională a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 10:45
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 10:46

Fostul mare jucător de la Rapid a anunțat, marți, că nu are de gând să refuze o eventuală ofertă de la echipa națională. Pancu ar urma să negocieze astăzi cu FRF pentru funcția de antrenor secund în staff-ul lui Edi Iordănescu.

Mihai Stoica: "Eu nu-l văd pe Pancu secund"

Pancu nu a mai ocupat niciodată funcția de secund, fiind doar principal la Rapid (octombrie 2018 - martie 2020) și Poli Iași (august 2020 - ianuarie 2021), iar Mihai Stoica crede că legenda clubului din Giulești nu este potrivită pentru o astfel de poziție.

"Eu nu-l văd pe Pancu secund, dar dacă s-a hotărât, va fi ok. Nu-l văd secund pentru că a fost timpul un lider. Nici nu știu, a fost secundul cuiva? Pe de altă parte, nici pe Dică nu-l vedeam, dar era prieten foarte bun cu Mirel. 

Și Dică are cele mai mari performanțe ale unui antrenor în ultimii ani, în România. A calificat o echipă în primăvara europeană. Da, și Petrescu, doar că el mai devreme decât Petrescu, după trei meciuri avea trei victorii", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Din staff-ul lui Edi Iordănescu mai fac parte Florin Constantinovici, antrenor secund, Leo Toader, antrenor cu portarii și analiștii video Michele Ianucci și Alexandru Radu. 

Edi Iordănescu l-a vrut pe Mihai Pintilii în staff-ul său, însă fostul mijlocaș a decis să rămână la FCSB. Selecționerul s-a reorientat către Daniel Pancu, care a confirmat că este tentat de această funcție.

„N-am refuzat niciodată naționala. Ca fotbalist, ca suporter nu mai zic, ca nimic. Dacă pot să ajut România, din orice poziție, o fac.

Nu știu cât pot să ajut eu, dar știu sigur că voi face tot ce e omenește posibil să reușim să fim iar mari, să vă bucurăm și să fluturăm steagurile în tribună împreună”, a scris Daniel Pancu, pe Facebook.

Modifică setările cookies