Afacere de milioane de euro la nationala: cati bani iau tricolorii daca se califica la EURO 2016:

Afacere de milioane de euro la nationala: cati bani iau tricolorii daca se califica la EURO 2016:

FRF vrea sa ofere jucatorilor pana la 50% din banii obtinuti din drepturile TV in cazul unei calificari a Romaniei la EURO 2016.

150.000 de euro este prima de om pentru jucatorii de nationala, daca Romania se califica de pe primul loc din grupa la EURO 2016, anunta Gazeta.

BONUS URIAS

Ar fi cea mai mare suma pe care o incaseaza jucatorii de nationala ai Romaniei. Suma va fi negociata la inceputul lunii septembrie, mai ales ca FRF accepta sa ofere tricolorilor pana la 50% din cele 6 milioane de euro pe care le-ar putea obtine din drepturile TV de la UEFA.

Cei 150.000 de euro reprezinta cea mai mare suma platita tricolorilor, all-time, insa doar daca Romania castiga grupa de calificare. Banii vor fi mai putini pentru jucatori, cu cat acestia au adunat mai putine minute pe teren in campania de calificare.

100.000 de euro a primit fiecare dintre jucatorii de nationala dupa calificarea la EURO 2008, in timp ce pentru EURO 2000, ei au luat cate 70.000 de euro.

Echipa nationala a Romaniei rateaza banii si daca ajunge in barajul de calificare si il pierde, asa cum s-a intamplat cu Grecia, in barajul pentru CM 2014.

In plus, daca ajunge la baraj si il castiga, deci se califica la EURO, nationala ia, in total, doar 2,1 mil. de euro de la FRF, in loc de 3 mil, cat e propunerea actuala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies