Razvan Burleanu Florin Prunea Nationala Răzvan Burleanu

A venit și rândul lui Burleanu să fie ironizat: ”M-aș fi așteptat să ne explice de ce am luat 40 de goluri”

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a dezbătut mai multe aspecte de interes general în fotbalul românesc, printre care și problema viitorului selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 12:42
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 12:47

Președintele FRF a spus că Dan Petrescu este singura variantă pe care o are forul pe care-l conduce pentru postul de selecționer. Florin Prunea, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Burleanu, a profitat de ocazie pentru a-l ”înțepa” pe șeful FRF.

„M-aș fi așteptat să vină cu o analiză. Să ne explice de ce toate echipele naționale au luat 40 de goluri. La U17, 18, 19. Sunt diversiuni, petarde din astea, doar de imagine.

Eu cred că nu va veni Dan Petrescu. CFR-ul nu-și permite să rămână fără antrenor acum când au un deficit de 10 milioane de euro. Patronul a zis că vrea să se califice în cupele europene ca să balanseze această pierdere. E mai greu de convins Dan Petrescu decât CFR Cluj. 

A vorbit numai prostii. Păi, cum spui de Răzvan Lucescu că are clauză și nu poate pleca…? Păi, și Dan Petrescu are, de 600.000 de euro”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

Răzvan Burleanu așteaptă răspunsul lui Petrescu

Până pe data de 20 decembrie, FRF așteaptă un răspuns din partea lui Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj. Înainte de a ajunge la Petrescu, Burleanu a purtat discuții cu Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, dar aceștia nu au vrut să preia naționala din diverse motive.

„Am avut o întâlnire cu Dan Petrescu pe data de 2 decembrie la Cluj, după ce, cu o zi înainte, am avut o întâlnire cu patronul clubului CFR Cluj. Am avut o întâlnire foarte bună, ca să concluzionez, pot să vă spun că până pe data de 20 decembrie, singura variantă de selecționer cu care lucrăm este Dan Petrescu”, a spus Burleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!