5 jucatori cu care Piturca ar renova echipa nationala! "Stanciu si Hanca nu ar trebui sa lipseasca din echipa"

Piturca a vorbit despre situatia de la nationala.

Victor Piturca, cel care a calificat in proportie de 80% echipa la Europeanul de anul trecut, atunci cand campania a fost dusa la capat de Anghel Iordanescu, a vorbit despre situatia actuala de la nationala.
 
Fostul selectioner a remarcat mai multi jucatori dupa meciul cu Chile:
 
"Nicusor Stanciu, dupa parerea mea, nu are voie sa lipseasca din echipa Romaniei in momentul de fata. Eu credeam ca va ajunge mare mare fotbalist si este pentru ca a plecat ca un transfer foarte mare, joaca la o echipa foarte buna din Europa, si sunt convins ca se va impune si va juca.
 
Daca echipa noastra dispunea de cei mai buni jucatori, putea, lejer, sa marcheze 5 goluri, in repriza secunda. Mi-a placut Ganea, Baluta, de Hanca nu mai vorbesc. Hanca ar trebui sa fie titular la echipa nationala. La cum a jucat, merita mai demult convocarea. A avut evolutii foarte bune in ultima perioada. 
 
Pe partea dreapta, Hanca ar fi dat randament mult mai bun decat Stancu. Cel mai periculos atacant din acest moment, Stancu, trebuie sa stea in spatele varfului", a declarat Victor Piturca in direct la Dolce Sport.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies