3 semne de intrebare in echipa de start pentru meciul cu Franta! Vezi cum arata primul "11" si ALEGE cine ar trebui sa joace. Romania - Franta, vineri la ProTV

3 semne de intrebare in echipa de start pentru meciul cu Franta! Vezi cum arata primul "11" si ALEGE cine ar trebui sa joace. Romania - Franta, vineri la ProTV

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV

Romania se pregateste de meciul cu Franta ce va deschide Campionatul European din aceasta vara. Iordanescu a terminat seria partidelor amicale cu o victorie en-fanfare contra Georgiei, cu scorul de 5-1.

Selectionerul a stabilit in principiu primul 11 cu care va ataca Franta, insa are in continuare 3 dileme, toate in posturile din atac.

In poarta, Tatarusanu este titular incontestabil, la fel cum in aparare linia de start este Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat, cu mentiunea ca locul lui Chiriches va fi luat de Moti daca acesta nu isi revine dupa accidentarea suferita cu Ukraina.

La inchidere lucrurile sunt iarasi clare, Pintilii fiind titular de baza, alaturi de el urmand a fi folosit Hoban, in timp ce Prepelita isi va astepta randul sa intre in teren.

In atac singura certitudine este Bogdan Stancu, in flancul stang. In rest, Iordanescu va alege intre Torje si Adi Popa, in flancul drept, ambii avand acelasi profil, fiind jucatori de viteza de gabarit redus. In centru alegerea va fi intre Nicusor Stanciu si Sanmartean. Cei doi au facut schimbul de generatii la Steaua si este foarte probabil sa il faca si la echipa nationala, mai ales ca Sanmartean joaca cu greu un meci intreg la nivel inalt.

Ultimul semn de intrebare este in atac, acolo unde accidentarea lui Andone din meciul cu Georgia poate simplica putin ecuatia. Keseru pare titular, avand in vedere ca a doua varianta, Alibec, nu este in gratiile selectionerului.

Echipa probabila cu Franta:
Tatarusanu - Sapunaru, Moti, Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Torje/Popa, Sanmartean/Stanciu, Stancu - Keseru/Alibec

Pe cine ar trebui sa aleaga Iordanescu? (5832 voturi)
 
Torje - Sanmartean - Keseru
8.37%
488 voturi
 
Torje - Sanmartean - Alibec
389 voturi
 
Torje - Stanciu - Keseru
454 voturi
 
Torje - Stanciu - Alibec
12.36%
721 voturi
 
Popa - Sanmartean - Keseru
8.86%
517 voturi
 
Popa - Sanmartean - Alibec
285 voturi
 
Popa - Stanciu - Keseru
29.78%
1737 voturi
 
Popa - Stanciu - Alibec
21.28%
1241 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Mediului: S-au cerut mostre ADN pentru identificarea ursului Arthur
BRAT
Modifică setările cookies