Cupa Mondiala 2014 Romania Victor Piturca Nationala

Grupa NEBUNA pentru CM 2014: Ronaldo a aruncat Romania in grupa D cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra!

Romania joaca cu a doua nationala din lume, Olanda, cu Ungaria, rivala de MOARTE si Turcia, tara unde Hagi e vazut ca un rege.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2011, 23:21
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2011, 23:42

Ronaldo a tras din urna adversarele Romaniei din preliminariile CM 2014. Jucam iar cu Olanda, dupa 12 ani cu Ungaria, cu Turcia, echipa unde Hagi l-a dat pe Arda Turan si anonimele Estonia si Andorra.

Grupa D
Olanda
Turcia
Ungaria
Romania
Estonia
Andorra

PITURCA: "E O GRUPA EXTREM DE GREA"
"Este o grupa extrem de grea, in care vom reintalni vicecampioana mondiala, vechii nostri prieteni, dar si ai mei personali, pe care i-am intalnit si in campaniile trecute, si la EURO 2008. In acelasi timp, ne vom confrunta si cu echipe care tind sa devina din ce in ce mai puternice si care trebuie tratate asa cum se cuvine. Am incredere ca ne vom putea bate cu sanse reale cel putin pentru locul 2", a declarat Piturca pentru site-ul frf.ro.

SANDU: "NE BATEM CU TURCIA SI UNGARIA PENTRU LOCUL 2"
"Grupa noastra e una echilibrata cu o favorita clara si 3 nationale care se bat pentru locul 2. O lupta cu Turcia si Ungaria pe viata si pe moarte. Vom lupta pentru locul 2 cu ele. E o grupa foarte echilibrata" a spus Mircea Sandu la gsp tv.

DRAGOMIR: "CU UNGARIA VOR FI 55.000 OAMENI PE STADION SI 55.000 OAMENI LANGA STADION"
"Este o grupa excelenta pentru Romania, chiar si Olanda poate fi depasita. Dintre toate adversarele din urna aia, chiar este cel mai mic rau. Iar la norocul lui Piti si stiinta lui, se califica sigur. In procente avem 50 la suta sanse pentru primul loc si 50 la suta sanse la locul doi. Trebuie sa fim atenti cu Olanda, chiar ei mi se par cei mai periculosi. Iar la meciul cu Ungaria, va garantez eu, Mitica Dragomir, ca vor fi 55.000 de spectatori pe stadion la Bucuresti si 55.000 de romani in jurul stadionului", a declarat Dragomir pentru MEDIAFAX.

LUPESCU: "AS FI VRUT SA PICAM CU ANGLIA"
"E o grupa destul de echilibrata, spre grea. In istoria duelurilor cu Ungaria am avut mereu probleme chiar daca i-am batut in ultima vreme. Depinde de ce echipa vom avea noi, de ce jucatori vom avea noi.Eu as fi vrut sa jucam cu Anglia. Olanda, nu uitati ca e vicecampioana mondiala, e una dintre cele mai puternice din lume" a spus Ionut Lupescu la gsp tv.

Vezi aici toate grupele:

Grupa A
Croatia
Serbia
Belgia
Scotia
Macedonia
Tara Galilor

Grupa B
Italia
Danemarca
Cehia
Bulgaria
Armenia
Malta

Grupa C
Germania
Suedia
Irlanda
Austria
Feroe
Kazahstan

Grupa D
Olanda
Turcia
Ungaria
Romania
Estonia
Andorra

Grupa E
Norvegia
Slovenia
Elvetia
Albania
Cipru
Islanda

Grupa F
Grecia
Portugalia
Rusia
Israel
Irlanda de Nord
Azerbaidjan
Luxemburg

Grupa G
Grecia
Slovacia
Bosnia
Lituania
Letonia
Liechstenstein

Grupa H
Anglia
Muntenegru
Ucraina
Polonia
Moldova
San Marino

Grupa I
Spania
Franta
Belarus
Georgia
Finlanda

Iata tragerea din Oceania. O singura echipa se poate califica din aceasta zona, depinzand de barajul cu locul 5 din zona America de Sud

Tragerea la sorti pentru zona Americana Centrala, Nord si Caraibiana. De aici se vor califica 3 sau 4 echipe la Campionatul Mondial, depinzand de barajul disputat impotriva unei echipe din zona Asia.

Zico si Lucas de la Sao Paolo au facut extragerea pentru zona Asiei! 4 sau 5 echipe din aceasta zona se vor califica la Campionatul Mondial, ultima depinzand de barajul disputat impotriva unei echipe din zona Americana Centrala, Nord si Caraibiana.

Cafu si Neymar au facut tragerea la sorti pentru zona Africii! 5 echipe din aceasta zona se vor califica la Campionatul Mondial. Iata grupele extrase:

24 dintre tarile mai slab cotate vor lupta in meciuri de calificare:

Modifică setările cookies