VIDEO Smart Eduard. Radaslavescu, răspunsuri de elită înaintea meciurilor din Liga Elitelor

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 17:40
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 17:41

Federația Română de Fotbal a vorbit cu Eduard Radaslavescu despre golul său de poveste din amicalul cu Cehia din octombrie 2021.

În urmă cu doi ani, naționala României a disputat un meci de pregătire împotriva naționalei Cehiei, victoria fiind adusă în ultimele 10 minute ale meciului de Eduard Radaslavescu, care a reușit o executie de excepție, de la peste 20 de metri de poarta adversă.

Smart Eduard

Triumful tricolorilor mici a fost important, întrucât naționala U20 a Cehiei urma să învingă selecționata similară a Germaniei, cu scorul de 2-0, la doar o lună distanță.

Actualul mijlocaș al FCSB-ului, care avea pe atunci numai 17 ani, a abordat testul de memorie cu încredere, amintindu-si până și detaliile legate de reușita sa.

Mijlocașul român a ținut minte de parcă a fost ieri pasa lui Mărgineanu și simte și acum bucuria cu cu care a celebrat reușita alături de antrenor și colegii săi de pe bancă. Întrebat despre numărul de pe tricou, Radaslavescu a răspuns prompt ”20!”.

Nici măcar detaliile temporale nu l-au pus pe mijlocașul FCSB-ului în dificultate, care ține minte perfect că meciul s-a desfășurat în luna octombrie, iar golul l-a marcat în miutele 85-86.

Promisiunea lui Radaslavescu

”Îmi amintesc la perfecție deoarece revăd mereu golurile. Îmi doresc să repet această execuție la fiecare meci!” a afirmat cu încredere tânărul de 19 ani care are speranțe mari de la dubla cu Cehia și Portugalia din Elite League.

Selecționata U20 a României urmează să dispute două meciuri de foc, împotriva Cehiei în data de 7 septembrie la Târgoviște și împotriva reprezentativei Portugaliei cinci zile mai târziu, 12 septembrie în deplasare la Santarem.

Cele două partide contează pentru Liga Elitelor, competiția internațională la care România participă pentru al treilea an la rând.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!