Razvan Burleanu tragerea la sorti euro u21 Nationala U21

Răzvan Burleanu, prima reacție după tragerea la sorți de la EURO U21: ”Mi-aș fi dorit cei mai dificili adversari”

Răzvan Burleanu a oferit o primă reacție după ce România a fost repartizată în Grupa B la EURO U21, cu Spania, Ucraina și Croația.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 20:41
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 20:41

Președintele Federației Române de Fotbal spune că și-ar fi dorit ca România să joacă cu cei mai bine cotați adversari. Din postura de țară gazdă, ”tricolorii” vor juca toate meciurile la București, pe stadionul din Ghencea.

Răzvan Burleanu, după tragerea la sorți de la EURO U21

Campionatul European de anul viitor, reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii noștri mai tineri, în ceea ce privește expunerea la nivel internațional. Dacă m-ați fi întrebat, v-aș fi spus este că mi-aș fi dorit cei mai dificili adversari, fiindcă obiectivul principal al acestei naționale este unul de formare. Doar întâlnind cei mai buni adversari poți vedea nivelul la care te situezi și ce ai de îmbunătățit.

Performanța nu a fost pe loc secund nici în 2019, nici în 2021. Obiectivul cu care pleacă la drum jucătorii este să putem să jucăm din nou o semifinală de Campionat European. EURO U21 este un tren care circulă cu mare viteză spre fotbalul de top, ceea ce mi-aș dori este că jucătorii noștri să nu rateze această șansă, pentru că nu te întâlnești cu ea în fiecare an”, a spus Răzvan Burleanu.

România, în Grupa B la EURO U21 din 2023!

România face parte din Grupa B, astfel că toate meciurile din grupă se vor juca la București. ”Tricolorii” vor disputa toate cele trei partide pe stadionul din Ghencea.

Grupele B și D se vor disputa la București, respectiv Cluj-Napoca, în timp ce Grupele A și C și se vor juca în Georgia, țara alături de care România organizează turneul final.

Programul României la EURO U21 din 2023:

21 iunie: România - Spania

24 iunie: România - Ucraina

27 iunie: România - Croația

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies