Razvan Burleanu Daniel Pancu FRF Romania U21 Nationala U21 Răzvan Burleanu

OFICIAL FRF a prezentat noul selecționer al naționalei U21: ”Cea mai importantă zi din cariera mea de antrenor”

Federația Română de Fotbal a prezentat noul selecționer al naționalei U21.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 12:48
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 12:48

Emil Săndoi nu a mai continuat la naționala de tineret, din cauza rezultatelor modeste ale României U21 de la Campionatul European, pe care țara noastră l-a găzduit împreună cu Georgia.

Daniel Pancu, noul selecționer al naționalei U21!

Șefii Federației Române de Fotbal l-au ales pe Daniel Pancu, selecționerul naționalei U20, pentru a-i lua locul tehnicianului.

În cursul zilei de marți, FRF a organizat o conferință de presă, iar Pancu a oferit primele declarații în calitate de selecționer U21.

„Aș dori să mulțumesc tuturor celor din Federație pentru încrederea acordată. În urmă cu un an, când mi s-a dat ocazia să continui această muncă începută, nu mi-a fost ușor. La început nu eram foarte încrezător într-o colaborare pe termen lung, dar e un mediu în care m-am simțit foarte bine. 

E o altă meserie la care trebuie să te adaptezi, la care trebuie să ții cont de multe momente neprevăzute. Pot apărea oricând. E o zi importantă, cea mai importantă din cariera mea de antrenor de până acum. Îmi doresc să nu dezamăgesc pe nimeni”, a spus Daniel Pancu.

Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iași și la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generație Under 21.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!